W życiu, nie spodziewałem się aż takiego braku profesjonalizmu, ze strony Samsung Polska. Do chwili obecnej mineło już prawie 2 miesiące, a w dalszym ciągu nie posiadam swojego telefonu, tylko wymieniamy korespondencję papierową. Już jestem zmęczony. W dniu wczorajszym złożyłem do sprzedawcy tytułem rękojmi informację, o tym, że żadam zwrotu telefonu, oraz zgodnie z ustawą, wypłatę rekompensaty za nie sprawny telefon w wysokości 1700 zł. Ciekaw jestem jak się teraz do tego Samsung ustosunkuje. Jak czyta to jakiś prawnik to proszę o podpowiedź, czy usługa gwarancyjna może tak się przeciągać. W książce gwarancyjnej jest napisane 14 dni. (próbowali tłumaczyć, że robocze)
1.jak ten termin minął to odpisali, że funkcja kalendarza jest tylko opcją dodatrkową, i nie wpływa na funkcjonowanie telefonu.
2.Z nadzieją złożyłem do MEDIAMARKT ponownie, z tytułu gwarancji, a od nich dostałem kolejną odpowiedź z serwisu, że oni nie ponoszą odpowiedzialności za oprogramowanie MS
3.Oczywiście w MS nikt nie chce rozmawiać
4.Złożyłem rękojmię - poczekam na efekty !!!
5.Apropos. Telefonu jużnie posiadam prawie 2 miesiące. Ale walczę i mam nadzieję że może zmieni się podejscie do klienta.