czy tobie tez tak zre baterie tak jak mi?
wylacz 3G, ustaw rodzaj sieci na GSM i zakres czestotliwosci na GSM+UMTS, ustaw wylaczanie programow po wcisnieciu X, wlacz power savings w bsb tweaks i zarzadzanie energia dla karty sim i sd w advanced configuration tool to bedzie mniej zarl
witajcie , powiem wam ze ten nowy upgrade romu 1.66.405.2 WWE jest o niebo lepszy od wszystkich , pozostane przy nim , mam hd2 z UK i wgralem dzis oficjalny , najnowszy 1.66.405.2 , jego parametry to :
HTC HD2-LEO
manila ver
2.5.19211619.0 rom4
rom dat
11.01.2010 rom4
protocol ver
15.30.50.07u rom4
jest strasznie stabilny , i oprucz bugu z zerarem w HOME tak jak w pozostalych , reszta jest naprawiona , chodzi bardzo szybko , szybko dziala i ma wiecej wolnej pamieci w poruwnaniu do reszty oficjalnych romow , wgralem do niego kilka swoich programow , takich jak :
-CorePlayer.v1.3.6.Build.7427
-FlashLite_DP_WM6Professional_EN
-fp7_ppc_en
-MoDaCo_NoData
-NETCFv35.wm.armv4i
-SPB.Time.v3.1.0.Build.2743.CBD
-WiFiMonster_v1.0.52.149
-SRS WOW HD 1.5.1.0 for HTC HD2
-TotCommander
-PPCPimBackup
-csmi_v1.4b
-KlaxonSetup
-MortScript-4.2-PPC_[version_light]
-BsB :
-BsB Tweaks 1.6
-BsB RAM Sweeper 2.2
-BsB RAM Sweeper Config Tool [Beta 1.3]
-FpseCE_010
-NaviFon Orange
-spbbackup.v.2.1
-HD2Tweak 1.0.1_Polish
plus pare gierek i tak bawie sie nim juz od paru godzin i bardzo go polecam ,oczywiscie ten nowy oficjalny romik polecam , naprawde szybko chodzi i bez problemow , nawet w odtwarzaczu manili pobieraja sie wszystkie ikony albumow ktore mam wrzucone na niego i ktorych slucham , po prostu rewelacja
czy tobie tez tak zre baterie tak jak mi?
a jesli chodzi o baterie to wgraj sobie takie programiki jak :
-BsB :
-BsB Tweaks 1.6
-BsB RAM Sweeper 2.2
-BsB RAM Sweeper Config Tool [Beta 1.3]
oczywiscie nie sa one po pl tylko eng , ale pomoga ci zaoszczedzic baterie i super czyscic ram , plus maja dodatki , naprawde fajne i dobre ale musisz do nich miec zainstalowane :
aby byly w pelni wydajne , dzieki nim , muj hd2 pracuje na jednym pelnym naladowaniu minimum 48h , polecam , jak co to pisz na pw to moge zapodac ci kilka programow , jakie bedziesz chcial pod hd2 , pozdro