0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kurcze ja juz 15 minut kombinuje ale za nic 7zip nie chce rozpakowac tego archiwum, pokazuje ze jest uszkodzone...
Czekamy z niecierpliwością na nowy wypiek. Screeny są bardzo interesujące
Czy wersja 2.1 będzie współpracować ze słuchawką bluetooth- tzn chodzi mi o to żeby tel po odebraniu połączenia słuchawką wygaszał ekran itp (czyli zachowywał się jak podczas normalnej rozmowy)
Cytat: Humerus w Grudzień 01, 2010, 22:39:49Czy wersja 2.1 będzie współpracować ze słuchawką bluetooth- tzn chodzi mi o to żeby tel po odebraniu połączenia słuchawką wygaszał ekran itp (czyli zachowywał się jak podczas normalnej rozmowy)HELOŁŁŁ heh telefon tak się zachowuje bo przy odebraniu przykładasz tel do twarzy i czujnik wykrywa że musi wygasić wyświetlacz a nie że odbierasz i się po prostu sam wygasza
Cytat: fresz33 w Grudzień 02, 2010, 21:05:25Cytat: Humerus w Grudzień 01, 2010, 22:39:49Czy wersja 2.1 będzie współpracować ze słuchawką bluetooth- tzn chodzi mi o to żeby tel po odebraniu połączenia słuchawką wygaszał ekran itp (czyli zachowywał się jak podczas normalnej rozmowy)HELOŁŁŁ heh telefon tak się zachowuje bo przy odebraniu przykładasz tel do twarzy i czujnik wykrywa że musi wygasić wyświetlacz a nie że odbierasz i się po prostu sam wygasza nie no chłopaku szacun... Ty to umiesz wyjaśnić działanie czujnika światła Przecież napisał do kucharza czy jest możliwość aby ekran blokowal sie po odebraniu słuchawką wiem że w niektórych rom-ach tak jest, obecnie jestem na niebieskim smoku i niestety takiej możliwości nie ma- tel w kieszeni z aktywnym ekranem robi cuda...pozdrawiam
słuchawką nie chyba żeby mocno przyłożyć w ekran:)chodzi o to żeby po odebraniu rozmowy ekran wygaszał się automatycznie- chyba tyle w temacie ale to było bardziej do kucharza niż do mistrza od czujników:) pozdr
wgrałem aktualnie ROM Brilliant 2.0 3.14 WM 6.5.3.23148: i uważam ze jest naprawdę super. Ale mam z nim taki problem że bardzo często po soft resecie wogole system sie nie podnosi, dochodzi do momentu białego ekranu z logo HTC i czerwonymi literkami oprogramowania. I czasem pomaga tylko kilkukrotny HR. Wczesniej miałem radio 2.10 teraz zmieniłem na 2.15 i jest to samo. Już nie wiem co może być tego przyczyną. Moze ktoś ma jakieś pomysły? Chciałbym pozostac przy tym ROmie bo bardzo mi pasuje ale takie zwiechy systemu sa niedopuszczalne.
HR byl pare razy ale tego folderu nie kasowalem. mam nadzieje ze to pomoze. dzieki
Cytat: HTC-HD-2 w Grudzień 05, 2010, 11:10:27HR byl pare razy ale tego folderu nie kasowalem. mam nadzieje ze to pomoze. dzieki Ok . To napisz czy pomogło, bo jak nie, to się będziemy zastanawiać dalej co jest przyczyną.