HTC Touch Pro 2 wrażenia, pytania itp...

• 455 Odpowiedzi
  • 89677 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dantemg

• 935
  • Sprzęt: Nokia E65 -> HTC Touch Pro 2 -> HTC Sensation XE
Odp: HTC Touch Pro 2 wrażenia, pytania itp...
« Odpowiedź #450 dnia: Czerwiec 09, 2010, 09:44:04 »
Cześć. Mam pytanie, jak ustawić w TP2 od uscellular, abym łączyłsię tylko z GSM w 2G bez 3G, chcę to zmienić ponieważ mieszkam jakoś n agranicy obu zasięgów i jak się zmieni z 2g na 3g w trakcie rozmowy to mi połączenie zrywa, mam tak dość często. Jak w standardowym romie nie ma tej opcji to wgram inny, bo jak to nie pomoże to będę musiał sprzedać ten telefonik.
'start'-'settings'-'personal'-'phone' poszperaj po zakładkach o ile pamiętam to tu gdzieś była opcja do wyboru sieci. W większości ROMów gotowanych masz w zakładce sense 'ustawienia'-'sterowanie bezprzewodowe' przełącznik 3g/2g
ROM:  Jackos EVO ManilaRUSH 1.4.0 PLK / Rhodium
ROM:  Oficjalny / Sensation

« Odpowiedź #451 dnia: Sierpień 04, 2010, 22:35:48 »
Witam!
Od niedawna jestem posiadaczem HTC TP2...
Dlatego też mam trzy pytania:
1 W momencie gdy zablokuje telefon to jak zmienic tam tlo, bo jak wchodze w obrazy to dane zdjecie moge ustawic tylko jako tlo/tapete strony glownej...
2 Nie wyswietla mi sie klawiatura... nie ma jej... dopiero jak rozsune telefon to moge pisac, a tak jak naciskam na ikonke klawiatury to pojawia sie tlo na nia, ale jest biale i sama klawiatura nie wyskakuje..
3 ostatnia rzecz- Jak mam meila na o2.pl i wlaczylem go na moim HTC to czemu nie moge wysylac meil? Pisze mi, zebym sprawdzil czy wprowadzilem dobre dane- tak wprowadzilem poprawne dane.
Pozdrawiam!

*

Offline mohinder

• **
  • 162
« Odpowiedź #452 dnia: Grudzień 29, 2010, 20:00:43 »
Witam.
Włąsnie skończyłem czytać wątek i jestem coraz bliżej decyzji która chyba jednak przechyla szalę w strone TP2. Pod uwagę brałem TP2 i HD2.
Przesiadam się Tytn'a i chyba jestem przywiązany do klawiaturki sprzętowej.
Mam jednak jeszcze pytanie, jak wygląda obudowa w waszych telefonach po rocznym użytkowaniu?

*

jakozlowski

« Odpowiedź #453 dnia: Grudzień 29, 2010, 22:07:18 »
Ja mam 1,5 roku i dbam więc u mnie prawie jak nówka  :D

*

Offline Skrobel

• Ekspert HTC Rhodium
  • 1996
« Odpowiedź #454 dnia: Grudzień 29, 2010, 22:09:42 »
Jak na tą cenę jakość obudowy powinna być lepsza.
U mnie wystąpiła przypadłość przesuniętej klawiatury względem ekranu (przy zamkniętej klawiaturze naturalnie) o ok. 2 mm, ale pobyt w serwisie (nie autoryzowanym) ten problem rozwiązał. Sam korpus lubi pękać, ale nie odczułem z tego punktu widzenia jakichkolwiek zmian w działaniu urządzenia.
Poczytaj jeszcze ten wątek. Myślę, że to da Ci jako takie pojęcie na temat wytrzymałości TP2. :)

*

Offline zbyszaty

• *
  • 73
  • Sprzęt: HTC Touch Pro 2, Nokia E 52, Asus P526
« Odpowiedź #455 dnia: Grudzień 30, 2010, 07:44:56 »
moja obudowa miała pęknięcie, ale serwis to wymienił :) do poczytania w tym wątku:

http://pdaclub.pl/forum/rhodium/wskaznik-zalania-jak-powinien-wygladac/
ROM: Stock ROM
RADIO: 4.49.25.91