I znow, wracam do Jackosa v6. Poki co, za duzo tu bugow :/
X.
Nie chcę nikogo obrażać, ale ja z tym ROMem nie miałem żadnych problemów. A bugi w stylu brakujących linków czy snooze'a to dla mnie nie bugi.
@Budniu & @GR:
Flash robiłem krótko po północy. Potem miałem 78% baterii. Teraz (w międzyczasie HR, kustomizacja, instalacje, konfiguracja) mam 55%. Z kolei po betach widzę, że kombinacja tego ROMu i radia .99 jest bardzo dobra jeśli chodzi o energooszczędność. Na razie nie mam na co narzekać.
Co do bugów to zgadzam się, że skróty i snooze to żaden kłopot. A co do radia to jakie radio masz na myśli pisząc .99

Pomyliłeś z .91 czy piszemy o innym radiu ? W sigu masz .91 więc sądzę, że to literówka.
Połączone: [time]Kwiecień 27, 2010, 21:06:11[/time]
Jeszcze jedna rzecz w kwestii niedociągnięć. Nie wiem jak u Was (ale pewnie też), bo u mnie brakuje ikonki folderu Office Mobile tzn. wyświetla się folder. Żeby to naprawić są dwie proste możliwości:
1. Dla chętnych:
- otwieramy na PC notatnik,
- w treści pliku wpisujemy tekst: 31#officeres.192.dll,-7690
- zapisujemy plik jako: icon.lnk (pierwsza litera w rozszerzeniu to "L", a nie "I")
- taki plik kopiujemy do PDA i wrzucamy do: Windows/Menu Start/Programy/Office Mobile.
- od teraz cieszymy sie ikonką pakietu biurowego zamiast gołego folderu.
2. Dla leniwych:
- zasysamy gotowy plik z załącznika w poście i rozpakowujemy go
- rozpakowany kopiujemy do tej samej lokalizacji tj. Windows/Menu Start/Programy/Office Mobile
- od teraz cieszymy sie ikonką pakietu biurowego zamiast gołego folderu.