Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
SPV M600 Wymiana głośniczka do rozmów ... !
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Prophet
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
688 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
birchof
1
«
dnia:
Lipiec 13, 2008, 19:37:18 »
Witam serdecznie wszystkich!
Mój głośniczek do rozmów padł w SPV M600 . Na początku słyszałem jakieś szumy i trzaski a teraz już nic nie słyszę i rozmawiać się nie da. Musze szybko przełączać na głośnik z tyłu telefonu aby móc rozmawiać . Irytuje nieprawdaż ? :\
Dlatego chciałbym go wymienić ( dla pewności - głośnik na górze przedniego panelu) ale nie wiem gdzie mogę go kupic. Może ktoś z was posiada do sprzedania , albo wie jakie zamienniki by się nadawały i gdzie je można znalesc .
Interejue mnie również wymiana obudowy .
Wielkie dzięki za pomoc
szybki
75
Odp: SPV M600 Wymiana głośniczka do rozmów ... !
«
Odpowiedź #1 dnia:
Lipiec 19, 2008, 09:24:02 »
Co do rozbierania obudowy był podawany link na forum w temacie obudowa z atrapy wystarczy poszukać , a sam głośniczek jak już zdjemiesz tą obudowe wystarczy wyjąc i najprostszą drogą jest udanie sie do serwisu razem z nim , nie powinno być wiekszego problemu , wiem z własnego doświadczenia.
mb200ce
322
Odp: SPV M600 Wymiana głośniczka do rozmów ... !
«
Odpowiedź #2 dnia:
Lipiec 23, 2008, 12:37:19 »
czesc:)
posiadam praktycznie nowa obudowe do tego modelu, glosnik rowniez mam, nawet kilka:)
jakbys byl zainteresowany to pisz na priv, jak bedziesz chcial to podesle zdjecie obudowy, jest kompletna.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »