nie widać skopiowanych plików

• 4 Odpowiedzi
  • 504 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline dav000

• **
  • 243
  • Sprzęt: htc TP2
« dnia: Styczeń 25, 2006, 20:50:21 »
podczas połączenia przez active sync po kablu, nie widać skopiowanych plików. Przed chwilą odinstalowąłm A S, i dwie inne aplikacje , restart, i ponownie je zainstalowałem. Raz mi skopiował , a po chwili znowu nie widze plików, pasek postępu pokazuje ze kopiuje i nic. Jeszcze jedno jak wyciągam kartę pamięci i kopiuje czytnikiem pamięci jest wszystko ok.
Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Pozdrawiam

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 26, 2006, 07:07:49 »
jakie pliki, gdzie je kopiujesz? moze tylko ci sie tak wydaje? jak sa to duze pliki to musisz czekac pomimo, ze AS teoretycznie pokazuje, ze zaczyna kopiowanie od nowa

*

Offline dav000

• **
  • 243
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 26, 2006, 20:27:19 »
są to przeważnie zdjęcia wykonane mda, to z odczekaniem przerobiłem , ale wiem że ich po prostu nie ma szuałem wyszukiwarką też nic. Nie wiem chyba twardy mnie czeka. Ale powiem szczerze że nie spotkałem się z czymś takim

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 27, 2006, 02:36:17 »
moze sformatuj karte w PDA i wtedy sprawdz
sprawdz rowniez czy dane nie kopiuja sie tylko na karte czy jak kopiujesz do pamieci wewnetrznej to rowniez ich nie ma

*

Offline dav000

• **
  • 243
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 27, 2006, 07:03:46 »
kartę będę dziś formatował, sprawdzałem pliki skopiowane na SD widać bez problemów. Zrobię też twardy jak zajdzie potrzeba. Jeśli nie zadziała powrócę do tematu.
Dziękuje za sugestie, pozdrawiam