SŁUCHAWKA BLUETOOTH

• 3 Odpowiedzi
  • 486 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SŁUCHAWKA BLUETOOTH
« dnia: Lipiec 31, 2007, 16:09:09 »
Mam zamiar kupić do ppc (mda copmact) słuchawkę bluetooth. Czy przy równoczesnym korzystaniu z nawigacji gps bluetooth i słuchawki nie bedzie konfliktu, czy jest taka możliwość podłączenia dwóch urządzeń przez bluetooth.

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
Odp: SŁUCHAWKA BLUETOOTH
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 31, 2007, 16:45:18 »
Mam zamiar kupić do ppc (mda copmact) słuchawkę bluetooth. Czy przy równoczesnym korzystaniu z nawigacji gps bluetooth i słuchawki nie bedzie konfliktu, czy jest taka możliwość podłączenia dwóch urządzeń przez bluetooth.
Mam zamiar kupić do ppc (mda copmact)........ jaki Compact... I,II,III?
Czy przy równoczesnym korzystaniu z nawigacji gps bluetooth.......z jaką navi chcesz ją używać? Programy do navi różnie z tym sobie radzą....np AutoPilot, AutoMapa, iGO, MioMap, TOMTOM śmigają jednoczesnie  ze słuchawkami np firmy Jabra..... z innymi pewnie tez ale...dużo zależy od romu w danym modelu Compacta.
Domyślam się że chodzi ci o opcję przesyłania komunikatów z navi przez słuchawke BT tak by mozna było prowadzić równoczesnie rozmowy telefoniczne...u mnie taka opcja działa.

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 31, 2007, 17:34:28 »
mda ( copmact I )  nawigacją leadtek_9537 i programem, iGO plus , autopilot

*

Offline januszjur

• 1216
  • Sprzęt: HTC HD2/Toshiba TG01/Kaiser/HTC....
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 31, 2007, 20:34:35 »
MDA Compact I spokojnie sobie radzi z obsługą dwóch urzadzeń BT (nawet więcej  :wink:) ...... co do leadteka 9537 (ja miałem model z zestawu Ery - to chyba ten sam) działa dobrze.... czasem tylko długo szuka połączenia z navi przy uruchamianiu poza tym OK. Co do przesyłania na słuchawkę BT komunikatów z navi to w przypadku WM 2003 SE nie działało ale w przypadku włączonej navi i odbieraniu rozmów tel. bez problemów....eeeech...... Compact (416mHz) był moją drugim PDA i miło go wspominam....zresztą pozostałem przy ekranie 2.8 cala...choć mio A701 ma 2.7 :grin: