Pytanie do właścicieli HP 6515

• 3 Odpowiedzi
  • 580 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 21, 2006, 12:28:11 »
Witam wszystkich!
Mam pytanko w sprawie 6515 który po wymianie przez serwis płyty głównej regularnie mi się zawiesz. więc uwaga pytam!! : Czy podczas pracy Waszego palma zdejmiecie tylną klapkę stanowiącą przykrycie baterii to palm na wyślwietlaczu pokaże sie rozmazany obraz i nastąpi soft-reset???????????? Ja jestem przekonany że nie miałęm takiego objawu przed wymianą płyty, a teraz nawet jak poruszam obudową, która jest trochę ruchoma to następuje soft rset urządzenia. Bardzo proszę i info. Informuję że nic nie może się stać podczas takiego sprawdzenia , ew. grozi soft-resetem :))

Pozdrawiam Sly

*

Offline radian

• **
  • 111
  • Sprzęt: HTC Desire (HTC Diamond, HTC Cruise, HP hw6515)
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2006, 18:42:55 »
Poruszanie obudową nie powoduje u mnie soft resetu, ale już jej zsunięcie - wciśnięciu tego przycisku odblokowującego, nawet nieduże, owszem!

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 22, 2006, 09:32:31 »
No wielkie dzięki, a juz myślałem że coś u mnie nie tak, a masz przypadkiem taki objaw, że włączasz urządzenie przyciskiem na górze i wtedy następuje taki sam stan jak przy zdjęciu obudowy??

*

Offline radian

• **
  • 111
  • Sprzęt: HTC Desire (HTC Diamond, HTC Cruise, HP hw6515)
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 22, 2006, 12:14:31 »
Czegoś takiego nie doświadczyłem. Rozumiem, że naciskasz przycisk włączenia a tu... soft reset??
Podkreślam też, że hw6515 nie resetuje się przypadkowo - jedynie celowe zsunięcie obudowy to powoduje.