Programy do MDA

• 6 Odpowiedzi
  • 929 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Programy do MDA
« dnia: Styczeń 18, 2006, 23:45:38 »
Witam!

Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem MDA III z WM 2003 SE natomiast jest on zupełnie goły. Czy może ktoś mi podesłać linki lub instalki programów ciekawych, użytecznych do efektywnego użytkowania MDA?
Za wszelką pomoc dzieki.

*

Offline siwytd

• 857
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S III
Programy do MDA
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 19, 2006, 00:09:07 »
poszukaj sobie na www.pdaclub.pl w dziale download. tam jest naprawde cala masa programow i to w wiekszosci darmowych! kazdy jest dokladnie opisany do czego sluzy, a przy wiekszosci sa jeszcze fotki:) to naprawde duuuuza skarbnica programow.
ze  sprawdzonych i przydatnych rzeczy moge polecic:
total commander - wiadomo zarzadzanie plikami i to PL:)
pocket gadu - pocketowa odmiana gg
xnpocket - przegladanie i edycja zdjec, cos jak acdsee na pc
gsplayer - odtwarzacz mp3 (wg mnie chyba najlepszy)
tcpmp - odtwarzacz filmow divx, xvid, itp
pocketdivxencoder - sluzy do przerabiania filmow na pc na format pocketa (idealnie wspolgra z odtwarzaczem tcpmp!)
tkcreater - tworzenie tematow na ppc (czyli edytuje tapety, zmienia kolory paskow, tekstu itp)
to takie ktore na poczatek warto sobie wrzucic:) jakbys cos jeszcze chcial wiedziec to smialo pytaj- ile umiem tyle pomoge:) pozdrowionka
chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze :)

Programy do MDA
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 19, 2006, 17:20:42 »
Gdzie znajdę taki program jak wis Bar, jakiś program do prezentacji coś jak power point na PC? No i chyba najważniejsze w jakiej pamięci instalować programy, w jakim katalogu docelowym, aby MDA działał stabilnie?

Z góry dzieki

*

Offline siwytd

• 857
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S III
Programy do MDA
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 19, 2006, 19:42:05 »
powiem tak: osobiscie te wszystkie programy mam zainstalowane tak jak chca domyslnie - main memory czyli "program files" , i tam wlasnie zawsze wszystko instaluje i nic mi sie nie tnie. wszystko oprocz gier, ktore wrzucam do "storage" ( nie mylic z "storage card") i tez chodza ok. nie wiem - moze sa jakies inne szkoly, ale ja tak wlasnie robie i wszystko mi fajnie dziala!
chcialem dobrze - wyszlo jak zawsze :)

Programy do MDA
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 19, 2006, 20:33:08 »
A wiecie może gdzie znajdę taki program jak wis Bar, jakiś program do prezentacji coś jak power point na PC?

*

Offline Lutek

• 677
  • Sprzęt: MDA Pro
Programy do MDA
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 20, 2006, 08:36:48 »
Najlepiej użyć wyszukiwarki i troche pogooglować.
Inne strony z aplikacjami dla Pocketa:

freewarePPC.com
pdagold.com

Troche więcej własnej inicjatywy, że już nie wspomnę o dziale Download.

*

Offline lipciopda

• 6801
Programy do MDA
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 22, 2006, 11:46:02 »
wersja darmowa Wisbara, ktora jest u nas w dziale download nie dziala na systemie WM2003SE - musisz kupic pelna wersje 2.x

co do ciekawych programow to ich liste masz przyklejona w dziale "Pocket PC ogolnie" - zarowno gry jak i programy uzytkowe