problem z rozdzielczością i programami na Ipaq hw6515 :(((

• 3 Odpowiedzi
  • 571 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 25, 2006, 02:51:33 »
Palm z telefonem jest rewelacyjny, jednak większość aplikacji jest pisana dla wyższych rozdzielczości, stąd moje pytanie:

czy jest możliwość uruchamiania aplikacji w mniejszej rozdzielczości ekranu mojego ipaq-a? czy jednak jestem skazany na 2% oprogramowania jakie dostępne jest pod windows Mobile 2003 SE ze zmiejszoną rozdzielczością ekranu? :(((((

skąd brać oprogramowanie pisane specjalnie pod rozdzielczość mojego IPAQ-a?

Udało mi się zainstalować automapę do nawigacji, program do mp3, jednak nie znalazłem żadnej gry działającej poprawnie na moim ipaq-u, mam ich około 200 i wszystkie uruchamiają się w wyższych rozdzielczościach :(((((

*

Offline xpablo

• 1294
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 25, 2006, 09:11:57 »
W regulaminie jest jasno napisane

Zabrania się:
[...]
- zakładania podobnych lub identycznie brzmiących wątków w różnych działach forum

Z niestosowania się do powyższych reguł będą wyciągane konsekwencje, w szczególności: zablokowanie możliwości wypowiadania się, zablokowanie adresu IP lub nawet podsieci. Każde takie wykroczenie zostanie rozpatrzone indywidualnie. Na forum Hyde Park można wypowiadać się na dowolne tematy, zupełnie nie- lub luźno powiązane z tematyką wiodącą forum oraz serwisu. [...]

Czy możesz się do tego dostosować ?

Drugi niepotrzebnie założony wątek Tutaj

*

Offline qqq

• 1
hw6515 + automapa = problem z wyświetlaniem
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 14, 2006, 08:54:41 »
Witam,

Mam następujące pytanie do Szanownych Grupowiczów:
W jaki sposób należy skonfigurować hw6515, aby prawidłowo wyświetlał wszystkie opcje w Automapie 3.8? - w tej chwili nie widzę niektórych ikonek w menu (włącznie z ikoną wyjścia z programu), a dodatkowo nie pojawiają się żadne "suwaki", które umożliwiłyby przesunięcie zawartości ekranu.

z góry dziękuję za pomoc.

pzr,
GK

*

Offline pita62m

• **
  • 160
  • Sprzęt: 1940, 6033, N80
Re: hw6515 + automapa = problem z wyświetlaniem
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 14, 2006, 09:45:37 »
Cytat: "qqq"
Witam,

Mam następujące pytanie do Szanownych Grupowiczów:
W jaki sposób należy skonfigurować hw6515, aby prawidłowo wyświetlał wszystkie opcje w Automapie 3.8? - w tej chwili nie widzę niektórych ikonek w menu (włącznie z ikoną wyjścia z programu), a dodatkowo nie pojawiają się żadne "suwaki", które umożliwiłyby przesunięcie zawartości ekranu.

AM 3.8 nie pracuje poprawnie z kwadratowym ekranem...
problem ten znika w wersji 3.9
P...