>Hard reset robisz przytrzymujac dwa zewnetrzne klawisze aplikacji (te pod ekranem) i wciskajac reset. Wczesniej wlacz palmtopa.
Hmm jedyne co mi działa z opisu przyblizone do hard resetu to nacisniecie 2, 4 klawisza + power + reset i owszem pojawia mi sie czerwony ekran z napisem Serial Compaq pod spodem ver 4,8, ekran nie reaguje na wyłaczenie klawiszem power i ok, tylko ze po miekim resecie compaq wraca mi nie z czystym systemem jak miałam wrazenie ze powinien, a ze wszystkimi programami, a mam spory kłopot z TextMakerem, miałam awarie windowsa na kompie i niezbedny był format dysku oraz instalka windowsa od nowa, i teraz z compaqa nie mogłam usunac TM opcja dodaj\usun bo nie było go tam, po zainstalowaniu na nowo otwiera mi sie ten program z błedem i na compaqu i na kompie, reczne wyrzucanie z compaqa tez nic nie daje i jestem w kropce, program fajny, do edycji dokumentów lepszy niz word a nie moge go uruchomic:( i czy hard reset nie powinien działac tak jak format na dysku, no moze nie dosłownie ale czy nie powinien zostawiac czystego systemu? i co w takim razie zle robie?