lipciopda - dzieki za Twoje fachowe odpowiedzi.

po raz ktorys mecze pytaniami i zawsze dostaje konkretna liste odpowiedzi w posttaci punktow.

dzieki.
powiadasz nie warto 700. to w takim razie ile dac. moglbym sie potrargowac. przegladalem na allegro i niektore 3970 poschodzily duzo wyzej niz 700PLN nawet.
nie planuje generalnie rozbudowy wogolel. od razu chce miec w palmie bluetooth i "dlugie chodzenie na baterii". a z tego co wiem to ten model bije konkurencje na glowe. tyle, ze nie wiem jak to moze byc w 2 letnim modelu. hmm... w razie czego to chyba mozna kupic nowa baterie? ile cos takiego kosztuje?
natomiast w kwestii systemu operacyjnego. kumpel kupil to od kogos tam od razu z w2003. czy ten model fabrycznie musial byc wypuszczony z w2002 a potem upgradniety na 2003? w takim razie musial to zrobic poprzedni wlasiciel - zgadza sie?
polska lokalizacja: ok. jezeli bede mogl pisac po polsku i czytac polskie literki to polska lokalizacja jest mi zbedna. myslalem, ze jest to jedyny sposob na pisanie i czytanie. ale rozumiem, ze polska lokalizacja spalszcza tylko system operacyjny tak? jezli tak to rozumiem. to jest podobnie jak z windowsem w wersji angielskiej. komunikaty, helpy, obsluga po angielsku, ale i tak moge zaladowac polska klawiature i otwierac polskie pliki z polskim krzaczkami.
czy ten pocketogonek to darmowka?
dzieki lipciopda za odpowiedzi - jeszcze raz.
[Dodano: 2005-06-09 21:02:48]
PS. co rozumiesz mowiac "poprzendia epoka".
czy ten palmtop jest na tyle stary, ze nie wart brania pod uwage. porownywalem parametry i jezeli chodzi o to to nie odstawje on bardzo od dzisiaj produkowanych. z tego co wiem to byl to bardziej topowy model.