Czy jest taka alternatywa dla kalendarza?

• 4 Odpowiedzi
  • 511 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Zhan

• *
  • 85
« dnia: Czerwiec 16, 2006, 00:50:28 »
witam,
czy jest jakis alternatywny plugin kalendarza, umozliwiajacy indywidualne ustawienie czasu poinformowania o zdarzeniu? na przyklad jak wpisuje przypomnienie o zaplaceniu rachunku to chcialbym zeby sie wyswietlalo ze dwa dni wczesniej ale jak wpisuje przypomnienie o jakims programie w tv to wystarczyloby wyswietlanie godzine wczesniej... nie chodzi mi tu o funkcje przypomnienia tylko o wyswietlanie zdarzenia na today-u
teraz korzystam z calendar+ i jestem zadowolony ale brakuje mi takiej funkcji...
btw, jest jakies spolszczenie do calendar+?

pozdrawiam

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2006, 09:14:33 »
Może coś takiego na Today:

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/diary/??en

A to o czym mowiles czyli przypominanie jest w standardowym kalendarzu ;>

*

Offline Zhan

• *
  • 85
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 16, 2006, 09:23:41 »
no wiem, ze przypomnienia sa w standardzie... ale wlasnie napisalem, ze nie chodzi mi o przypomnienia tylko o stale wyswietlanie informacji na today-u... spb diary jakos mnie odstrasza mnogoscia opcji ;-)

*

Offline arczi

• 921
    • http://www.arczi79.netarteria.info
  • Sprzęt: HTC Desire HD
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 16, 2006, 20:01:53 »
Ost. zainstalowałem SPB Diary - nie ma takiej mnogości opcji jak by się mogło na początku wydawać... a przynajmniej nie musisz z nich korzytać... Naprawdę fajny i bardzo funkcjonalny dodatek do ekranu Today... niesłusznie obawiasz się tego programu. Polecam!
Casio Cassiopeia E-115 ----> HP iPaq h4150 ----> HTC Touch Pro ----> HTC Inspire 4G ----> HTC Desire HD ----> Samsung Galaxy Note  4 (N910C)

*

Offline Zhan

• *
  • 85
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 16, 2006, 20:36:05 »
a czy jest tam funkcja, o ktorej pisalem wyzej?