Gratulacje panie Indian czy jak ci tam , ja napsiałem wyrażnie potrzebuje dokładnego opisu jak to zrobić ?
Jesli ten opis jest dla Ciebie niedokladny to nawet sie za to nie zabieraj,wgranie romu to nie jest wgranie tapetki do telefonu i skonczy sie to tym ze zostaniesz z mda z bialym ekranem ktorym bedziesz mogl sobie poswiecic w piwnicy.
Wysyłasz mnie do jakis odnośników nieprosiłem o to tylko prosiłem o odpowiedz!
Znaczy sie wg Ciebie powinienem przepisac jeszcze raz to co wczesniej napisalem tylko moze wieksza czcionka? A co ja jakis Benedyktyn jestem?
Wszystko było było by dobrze gdby wiekszość z was niepisała bez sensu tak np jak Ty . Wsyłasz rózne odnosniki i myslisz że to wszystko załatwi głó... prawda!
Oczywiscie ze nie zalatwi,obiecuje poswiecic Ci wiecej czasu
Pozatym podany przez ciebie opis dotyczy mda z dodatkową kartą pamięci a ja takowej nieposiadam !
Teraz mnie zaskoczyles... W takim razie dam Ci moja.
Bez urazy INDIAN lecz niewszyscy się na tym znają , ja np wogóle tego niekapuje ! A wiec prosze o dalsze odpowiedzi ! Jak również prosze o podanie linku do najnowszej wersji Romu i radia do pocket 2002 
Bez urazy ale nietrudno wyczuc ze tego nie kapujesz i podejrzewam ze dalsze odpowiedzi wcale tego nie zmienia.Zebys zaczal kapowac musialbys przeczytac kilka starszych watkow w ktorych to bylo wyjasnione,tylko ze Ty czytac nie chcesz.I to przeczytal nie dla samego czytania,tylko po to zebys zrozumial co to jest RSU i rom,jak to wgrywac i
o co w tym wszystkim chodzi.Dowiedzialbys sie wtedy dlaczego nie masz zasiegu i ktorej metody sprobowac zeby z tym sobie poradzic.Jesli uwazasz ze ta wiedza Ci niepotrzebna to latwiej Ci bedzie zaniesc mda do serwisu i taj jakis dzentelmen ktory taka wiedze posiada naprawi Ci Twoje mda.
A tak na marginesie jesli stwierdzasz ze ktos pisze bez sensu a pozniej prosisz o pomoc przez gg to robisz z siebie poprostu glupka.