lingvosoft Gold gdzie kupic ?

• 7 Odpowiedzi
  • 510 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 04, 2006, 16:31:34 »
Witam, kiedys gdzies przegladalem jakies strony ze stuffem do PDA i była mozliwość kupienia slownika lingvosoft 2006 w wersji gold ... tylko za cholere nie pamietam gdzie, a google nic mi nie chce powiedziec ciekawego .... moze ktos ma jakies namiary na takowy sklep ?
Wiem ze mozna niby kupic na stronie producenta ... ale nie wiem jak to tam jest z kupowaniem z zagranicy przez net ... nie chce sie z tym babrac .... wole gdzies w Polsce.

Jeszcze jedno pytanie .... wersja gold,z tego co rozumiem jest najbardziej "wypasiona" pod wzgledem ilosci slownictwa, mam racje ?

Pozdrawiam

*

Offline yayco

• 870
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 04, 2006, 16:58:30 »
Jest na PocketGear, w Polsce chyba niekoniecznie

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 04, 2006, 18:32:42 »
no wlasnie wolalbym za zlotowki ;) .... gdzies cholera widzialem ... tylko gdzie  :evil:

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 08, 2006, 16:10:54 »
No i czlowiek chce byc uczciwy, zeby kupic i dostac fakture VAT ... zaplacic producentowi za ciezka prace :) ... a tu dupcing ;) Na prawde nikomu sie nie obiło o oczy :?:  zeby byl gdzies w polskim sklepie ?

*

Offline Kusiu

• 3968

« Odpowiedź #5 dnia: Maj 08, 2006, 16:37:09 »
Tu juz bylem ... ale cholera nie doczytalem ze to wersja gold :oops:
Dziekuje bardzo, pozdrawiam

Re: lingvosoft Gold gdzie kupic ?
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 08, 2006, 18:40:56 »
Cytat: "ka73ka"
Wiem ze mozna niby kupic na stronie producenta ... ale nie wiem jak to tam jest z kupowaniem z zagranicy przez net ... nie chce sie z tym babrac .... wole gdzies w Polsce.

Kupowanie z PocketGear jest naprawdę bardzo proste. W razie co, służe pomocą.

Cytat: "ka73ka"
No i czlowiek chce byc uczciwy, zeby kupic i dostac fakture VAT ... zaplacic producentowi za ciezka prace  ...

Z fakturą VAT to będzie chyba problem kupując z PocketGear ale z pewnością jest to legalna metoda na zakup oprogramowania.

Dodam jeszcze, że nie polecam tego programu. Kupiłem pakiet za blisko $60 i nie do końca jestem zadowolony. Słownik jest wyraźnie przygotowany przez kogoś, kto chyba słabo zna język polski. Czasem to komplikuje sprawę...

*

Offline corona

• 251
Re: lingvosoft Gold gdzie kupic ?
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 08, 2006, 18:53:40 »
Cytat: "Tomaszzz"

Dodam jeszcze, że nie polecam tego programu. Kupiłem pakiet za blisko $60 i nie do końca jestem zadowolony. Słownik jest wyraźnie przygotowany przez kogoś, kto chyba słabo zna język polski. Czasem to komplikuje sprawę...

A ja polecam.
Mam go juz 2 lata, wiele razy pomógł za granicą.
Posiada bardzo rozbudowaną bazę. Tłumaczenie jest bardzo dobre. Zawiera więcej zwrotów niż słownik Collinsa
Możesz ściągnąć wersją trial, i potem zdecydować. Ja za swój zapłaciłem coś koło 25$
Dodatkowo posiada wymowe w jezyku angielskim, polską klawiaturę i łatwy interfejs. Żadnych wodotrysków, prostota w obsłudze.