HP 2210 + GPS

• 1 Odpowiedzi
  • 772 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HP 2210 + GPS
« dnia: Grudzień 27, 2004, 00:19:37 »
Witam

Najprawdopodobniej zostane szczesliwym / oby / posiadaczem HP2210, moze juz w tym tygodniu.
Przegladlem forum owszem znalazlem kilka postow co kupic do tego modelu, ale zwazywszy ze niemam jeszcze zielonego pojecia czym to sie je, prosze o pomoc w wyborze jakiegos modelu odbiornika do tego modelu HP.

CHodzi mi o wmiare najtanszy produkt na rynku, moze byc na kablu nieprzeszkadza  mi to w niczym, wazne zebym mogl to wrzucic do plecaka jadac na wycieczke wiec musi byc zasilany z HP a nie z zapalniczki.
Ewentualnie czego unikac na rynku zeby niewtopic kasy w bloto.

Pozdr.
Grzesiek

*

Offline aigel

• 299
HP 2210 + GPS
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 28, 2004, 10:16:58 »
Cytat: grrzesiek
Witam

Najprawdopodobniej zostane szczesliwym / oby / posiadaczem HP2210, moze juz w tym tygodniu.
Przegladlem forum owszem znalazlem kilka postow co kupic do tego modelu, ale zwazywszy ze niemam jeszcze zielonego pojecia czym to sie je, prosze o pomoc w wyborze jakiegos modelu odbiornika do tego modelu HP.

CHodzi mi o wmiare najtanszy produkt na rynku, moze byc na kablu nieprzeszkadza  mi to w niczym, wazne zebym mogl to wrzucic do plecaka jadac na wycieczke wiec musi byc zasilany z HP a nie z zapalniczki.
Ewentualnie czego unikac na rynku zeby niewtopic kasy w bloto.

Pozdr.
Grzesiek

najlepszym rozwiązaniem bedzie więc odbiornik na CF .
polecam Haicom HI 302

www.unicom.pl

aigel