Lepiej pocketpc czy tomtom?

• 3 Odpowiedzi
  • 614 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 15, 2006, 22:01:06 »
Co lepiej sprawic. tomtom jakis dobry, czy pocketpc?.
ze tego co juz wyczytalem ale nie wiem czy dobrze.
to chyba w czolowce pocketpc jest asus a636n?. planuje przeznaczyc okolo 300 funtow, moze 400. potrzebny mi w anglii i ewentualnie na droge do polski. Da sie wgrac mape z tomtom'a do pocketpc ?. Jestem lekko zielony w tych sprawach. ale pocketpc ma jeszcze funkcje "prawie" jak komputer. co mniej wiecej mi sie podoba. po co sie ograniczac. im wiecej funkcji urzadzenie tym lepiej. Co o tym myslicie?

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2006, 22:09:50 »
Określ do czego takie urządzenie ma być potrzebne, czy będziesz chciał sam sobie wiele rzeczy przygotowywać czy też potrzebujesz gotowe pewne rozwiązanie.
Polecam wszystkim niezdecydowanym gotowe sprawnie dzialejące rozwiązania , kupujesz , włączasz i masz , jeśli nie działa dzwonisz/mailujesz do suportu i po kłopocie.
A że czasami wyciekają z supportu kwiatki typu " czy podłączył Pan zasilanie?" to już zupełnie inna bajka ]:>
potrzebna zgoda

« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2006, 22:55:16 »
Troche moze niejasno napisalem. Glowny cel urzadzenia ma byc mapa w samochodzie, aby mnie skutecznie prowadzila do celu. I sie zastanawiam, czy da sie np mape z tomtom'a wgrac do pocketpc i wtedy masz spokoj bo masz i tomtom'a i jeszcze komputerek maly. Glownie chodzi mi o mape. co da sie z tematem map porobic na pocketpc?

*

Offline yayco

• 870
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2006, 23:02:16 »
TomTom Navigator jest przeznaczony dla PDA. W wersji 5.21 współpracuje znakomicie z PDA opartymi na WM 5.0 (takim jak na przykład  Asus).
Warto jednak mieć na uwadze, że od pewnego czasu zapowiadania jest wersja 6 dla TTN. Miała być na wakacje, teraz ma być po wakacjach.