Witam, co do tego ze taki temat juz byl. To napisalem w wyszukiwarce na tej stronie "Palm Os czy Pocket Pc" to nic nie znalazl. Moze troche zle to ujalem, no ale wyszedlem z zalozenia, ze moze jednak czegos takiego nie bylo.
Co do Palma:
Rozwazam PalmTopa Tungsten T3 lub HawletPackard...
No i mam wspomniany w temacie dylemat: czy Palm Os, czy Pocket Pc. Bo to najbardziej wazy nad PAlmTOpem chyba??
Palm Top potrzebny mi do organizacji zycia + chce wgrac na niego pare fajnych rzeczy:
np. Program symulujacy Pilota do TV (chce przerobic swoj pokoj (komputer+swiatlo itd. ) by bylo obslugiwane przez podczerwien

.
Poprostu, ma to byc urzadzenie ulatwiajace zycie, a nie konsola do gier, ma mi organizowac spotkania, przypominac o roznych rzeczach,
np. Ze dzisiaj jeszcze musze pocwiczyc gre na gitarze technika Legatto, zarzadzac moja kasa itd.!!
CZy zauwzyliscie ze w Tungsten T3 nie ma wzmianki czy mozna wymienic akumulator. Na stronie producenta tym bardziej...
To co kupie takiego Palm Topa, i za 4 lata wyzuce do kosza bo bateria siadzie? W hawlettPackard sa one wymienialne...
No ale Tungsten T3 wydaje sie lepszy... Nie chodzi mi konkretnio o HawlettPackard, tylko podaje takie cos na przyklad. Bo produkty z Pocket Pc sa tansze od tych z Palm Os (z porownywalnymi parametrami)
Prosze o Rade!!
Pozdrawiam
>RN<
[Dodano: 2004-03-01 15:48:55]
A jezeli polecacie bardziej Pocket Pc to jaki model Palma , cos co bedzie w stylu Tungsten T3, bo podoba mnie sie on