Hmmm... Ja nie specjalista od sprzętu, nie interesuje mnie czy to VGA czy McDonald. Kupiłem P750 w electroworld bo taki miałem kaprys przy okazji innych zakupów. Ale w miarę użytkowania coraz bardziej miałem wykrzywioną minę. Mam teraz Omnię i na własne oczy widzę potworną różnicę i w jakości obsługi, i w przyjemności z korzystania z aplikacji. Postaraj się przeglądać jakiekolwiek www na P750

Na omni nie mam z tym najmniejszego problemu - duży ekran, płynne powiększanie i pomniejszanie - wystarczy muśnięcie ekranu .... uRUCHOM am toMtoM CZY BYLE CO INNEGO W p750 A W OMNI

Czytaj książki ... A zresztą co ja tu będę paluchy męczył Kupujcie Asusy

Nie wiem jaki ekran miał P750 a jaki ma Omnia ale poza wielkością nie widzę różnicy . Czym ma być ta żyleta w P750 jak napisał marcinl

Przy tej wielkości ekranu ....
A jeszcze dodam - moja opinia jest moim prywatnym zdaniem. Nie wszyscy muszą się z tym zgadzać. Dodam tylko, że bardzo intensywnie korzystałem z P750 przez ok.4 miesiące. Omnię mam od ok miesiąca i uważam, że czas z P750 to była największa moja porażka. I nie jest to zdanie człowieka, który naczytał się o wadachh i zaletach 2 urządzeń. Ja z nich korzystałem .....
A no i nie mogę się powstrzymać -
alexjaslo - jak miałem P750 to też omal przegryzałem gardło każdemu kto powiedział złe słowo o moim cudzie. Poradzę Ci chłopie - weź od kolegi Omnię i pobaw się nią 2 dni - szczęka Ci opadnie. A TE TEKSTY
http://www.teksty.jeja.pl/204,list-do-bravo.html mnie nie bawią. Troszkę już jestem za stary ....