to jakim cudem po moim lutowaniu działało? chodzi o znalezienie jakiegos potwierdzenia, jakis rozwiazan. plyta to 1/3 wartosci asusa ... nie stac mnie na to.
Napisane: Październik 24, 2008, 00:37:14
ok, new info:
podczas kolejnej zmiany romu zaczela migac dioda niebieska podczas instalacji.
kolejna instalacja
wyciagnalem karte przy restarcie po wgraniu romu - nie zresetowal sie tak jak poprzednio - ale zaraz po wlozeniu karty wlacza sie instalacja aplikacji asus i wtedy reset, znowu konfiguracja od nowa i glupia data
kolejna instalacja:
postanowilem nie wkladac karty ponownie, narazie niby ok, ale brakuje miedzy innymi t9 itp ...
zauwazylem jeszcze istotna rzecz podczas tygodniowego testowania sprzetu:
gdy dzwonisz na zasilaniu jest ok, na baterii - czesto sie wiesza. problem jest glownie na baterii, na zasilaniu problemu nie spotkalem. sprawdzilem luty na plycie i uklad - wizualnie ok, ma ktos jakis test do plyty? pamietajcie, kiedys mozecie potrzebowac podobnej pomocy, kazdy pomysl po za pomyslem wyslania do serwisu jest mile widziany. usuniecie problemu obiecuje szczegolowo opisac.
Napisane: Październik 31, 2008, 23:19:10
Kupiłem płytę na allegro, reaktywuje sam swojego asusa, mam tylko pytanie, szukam kogoś kto podjął by się naprawy ew. diagnostyki uszkodzonej płyty, bo może uda się ją w niewielkich pieniądzach naprawić. Pozdrawiam serdecznie forumowiczów