Opera 9.5 beta działa bardzo dobrze nie pojawia się komunikat o braku pamięci co nagminnie występowało przy VGA, ale coś za coś tzn. strata jakości wyświetlanych stron.
Za to bardzo irytujące jest to że T9 nie działa w operze i zanim się przełączy na klawiaturę ekranową i coś napisze to można osiwieć.
Po dłuższych bojach z AM w końcu się wgrała poprawnie, z AM już nie pierwszy raz po zmianie romu mam problem, jedno szczęście że nie musiałem prosić o odblokowanie licencji.
Wszystkie aplikacje chodzą bardzo szybko, aparat jak aparat chodzi sprawnie jak na telefon to robi całkiem przyzwoite zdjęcia i kręci filmy 320x240.
AM jeszcze nie testowałem ale podejrzewam że będzie chodziła szybko i sprawnie, w końcu wcześniej na VGA miałem 15 MB wolnej pamięci i chodziła dobrze nawet bardzo a teraz mam 25 MB.
W sorgu miałem fajną aplikację XOPTIONS ale nie mogę jej nigdzie znaleźć, bardzo prosta aplikacja z kilkoma fajnymi funkcjami, wie ktoś może skąd można ją pobrać?
i jeszcze jedno pytanko w sorgu był jeszcze taki program do zmiany funkcji prawie wszystkich przycisków, było nawet można zaprogramować przycisk aparatu jako lekkie wciśnięcie i mocne (tzn. do końca) i długie i krótkie, nie pamiętam nawet jak się ten program nazywał więc jeśli by ktoś dał znać byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.