P750 bluetooth i głośnik telefonu

• 5 Odpowiedzi
  • 616 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline chemmist

• 3
  • Sprzęt: Asus P750
P750 bluetooth i głośnik telefonu
« dnia: Listopad 11, 2008, 16:34:21 »
Witajcie!
Używam już P750 od tygodnia i coraz bardziej mi sie podoba, mimo że przesiadka ze zwykłej nokii była bardzo trudna :) Ale mam pytania:
1) bluetooth - próbowane z N6630 oraz blackberry, urządzenia się widzą, są uwierzytelnione, ja mogę na nie z P750 wysyłać ale tamte urządzenia nie mogą nic wysłać do asusa, oczywiście opcja bycia niewidocznym jest wyłączona
2) jak podgłośnić słuchawkę telefonu? w pomieszczeniu jeszcze rozmówcę słychać, ale na mieście nie da rady
Dziękuję i pozdrawiam!

*

Offline swistakd4

• **
  • 101
Odp: P750 bluetooth i głośnik telefonu
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 11, 2008, 16:53:44 »
głosnosc telefonu w czasie rozmowy robisz takim czyms do prrzesówania po lewej stronie telefonu a bluetooth nie wiem

*

Offline alexjaslo

• 355
  • Sprzęt: Galaxy S i poczciwa Łomnia
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2008, 17:54:47 »
Przytrzymaj rolke po lewj stronie i wtedy wyreguluj lub ustaw w ustawieniach profili.
Bluetooth:  Ustawienia-Polaczenia i nie pamietam jak to sie nazywa w polskim menu, raczej piewsza ikona takie kolka, otworz i zaznacz Odbieraj wszystkie przychodzace transfery.
Pozdro

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 23, 2008, 21:50:19 »
Wszystko jest pięknie ale napiszcie jak wysłać przez bluetooth cokolwiek?nie mam opcji wyslania przez ten port, w "centrum wysylki "jest e-mail,mms,txt ale nie bluetooth.gdzie tego szukać, co ustawić lub co zmienić.system jest WM6.0 ang. palma mam krótko i uczę się obsługi więc proszę o radę. chciałbym także zmienić sys.na pl. nie znam dobrze ang. więc są małe problemy ale radzimy sobie.dzwoniłem do asusa ale onie tego nieautoryzują. może ktoś napisze jak to można zrobić krok po kroku. może być na emila(skymax@op.pl).
pozdrowiam

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 23, 2008, 22:01:56 »
zainstaluj total commandera, tam jest opcja wysylanie przez BT. a z tego co pamietam to w zwyklym eksplorerze da sie wysylac przez BT majaaj wlaczone BT i klikajac na "beam file", na wm 2k3 SE dzialalo, potem juz zawsze uzywalem TC wiec nie wiem jak z nowszymi windowsami to sie ma :)

*

Offline alexjaslo

• 355
  • Sprzęt: Galaxy S i poczciwa Łomnia
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 24, 2008, 01:24:26 »
@skymax proponuje zainstalowac total commandera tak jak kol @re_ napisal I LUB czasopisma...  :mrgreen:  tzn. Resco Explorer tam bedziesz mial w menu zakladke wyslij przez bluetooth.Co do zmiany romka na pl poczytaj ten temat od 3 strony http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=103895.0 , jesli masz teraz angola bedziesz raczej musial uzyc ROMtoolsa zeby przekonwertowac polski rom na plik z rozszerzeniem .nb0 i pozniej zainstalowac z karty SD lub przez kabel z PC,lub poprostu zciagnij zamieszczony tam gotowy plik i dzialaj wg.opisow.
Pozdro