Nowi w Temacie PDA

• 2 Odpowiedzi
  • 883 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nowi w Temacie PDA
« dnia: Grudzień 17, 2009, 19:56:02 »
Witam.
Własnie zacząłem swą przygode z PDA , do tej pory uzytkowalem zwykłe cellphony, (ostatni rok k850i).
Ostatnio doszedłem do wniosku ze przydalo by sie przezucic na nieco wiekszy kaliber.Po przeczytaniu setek komentarzy i paru artykułów , wybór padł na asusa p750, dokladnie wczoraj go zamowilem i czekam na paczke;) Mam nadzieje ze to bedzie trafny strzał. Nigdy nie mialem do czynienia z tego typu urzadzeniami w zwiazku z tym mam prosbe do starych wyjadaczy o to aby podzielili sie jakimis wskazowkami dotyczacymi uzytkowania Palmów, jak wiadomo najlepiej uczyć sie na swoich bledach jednakze moj budzet na to nie pozwala wiec  chcialbym sie dowiedziec jakie wy popelniliscie bledy uzytkujac swoje maszyny?
i jeszcze pare pytan, czy asus to dobry wybor jak na poczatek? jak z tym ekrane vga jest polska wersja romu pod vga? czy wm 6.5 ryra na p750?

Pozdro all

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
Odp: Nowi w Temacie PDA
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 17, 2009, 19:59:17 »
Wbrew pozorom palm to nie zdrobinienie od palmtop, tylko firma produkujaca urzadzenia z systemem palmos :wink:
W sumie to chyba zly dzial. Napisz do mnie na gg, postaram sie Ci pomoc. :) Poki  nie bedziesz zadawal pytan dotyczacych tylko tego modelu, postaram sie odpowiedziec.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2009, 20:27:01 wysłana przez Bacao »
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: Nowi w Temacie PDA
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 17, 2009, 20:37:06 »
nie ma pl wersji VGA, ten angielski w pocketach jest banalny, nigdy nie mialem urzadzenia na rodzimym jezyku. wm 6.5 mozna sobie spokojnie odpuscic, jesli nie masz 128MB RAM to smiga tylko wersja QVGA do tego jest bardzo ramozerna.