- klawiaturę blokuję jedynie suwakiem, nie przeszkadza mi to, nigdy nie słyszałem o takich aplikacjach - co nie znaczy, że nie istnieją

- istnieje - w ustawieniach znajdziesz ikonkę "Dzisiaj", tapnij ją a następnie usuń ptaszki przy programach, których nie chcesz mieć na ekranie Dzisiaj (bo tak w PDA nazywa się pulpit

)
- poszukaj na google, na pewno znajdziesz coś co Cie będzie satysfakcjonować, ja osobiście korzystam z windowsowego motywu, jedynie ustawiłem sobie zdjęcie jako tło ekranu dzisiaj
- bateria trzyma mi od 3-4 godzin z włączonym GPS-em do 4-5 dni kiedy sprzęt po prostu wożę w kieszeni i od czasu do czasu gdzieś zadzwonię, ale ogólnie baterie nie są mocną stroną żadnego PDA
- kiedy kupiłem PDA miałem wgranego WM 6.0 PL, ogólnie byłem zadowolony. Na forum wszyscy chwalą sobie sorga, nigdy nie przekonałem się do niego na tyle by spróbować go zainstalować, w sumie z powodu błahostek, być może również mojego lenistwa

Kiedy jednak na stronie Asusa pojawił się oficjalny ROM z WM 6.1 PL od razu go zainstalowałem i szczerze mówiąc jestem mega zadowolony. Nie ma on co prawda najważniejszej rzeczy - ekranu VGA (i pewnie nigdy nie będzie oficjalnego ROM-u z VGA), ale Asus się postarał i poprawił działanie kilku programów, kilka błędów itp. Ogólnie bez rewolucji, ale zdecydowanie na plus. Jeśli nie zdecydujesz się podobnie jak ja na sorga, polecam oryginalny ROM ze strony Asus z WM 6.1 PL
- co stronek, przejrzyj dział download na pdaclub.pl albo zrób tak jak
marcinl poradził
Pozdrawiam