Wideorozmowy w p750

• 5 Odpowiedzi
  • 1308 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wideorozmowy w p750
« dnia: Sierpień 28, 2008, 17:02:58 »
Witam

Mam problem z uruchomieniem wideorozmów w p750.
Gdy ktoś próbuje nawiązać ze mną wideopołączenie to nie ma problemu, natomiast ja nie wiem jak u siebie uruchomić takie połączenie. Próbowałem nawet na karcie sim z której wykonywane było domnie w/w połączenie.
Problem pewnie banalny ale ja nie widzę ja u siebie uruchomić wideorozmowy , będę wdzięczny za pomoc

*

Offline wcale

• **
  • 114
  • Sprzęt: HD2
Odp: Wideorozmowy w p750
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 29, 2008, 00:23:42 »
Ja dzwoniłem na Nokię i było połączenie wideo. Trzeba przytrzymać przycisk połączenia dłużej aż pojawi się napis, że wykonujesz wideorozmowę. Można też inaczej ;) Jest to opisane w instrukcji...

*

kajetanpg92

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 17, 2008, 17:44:56 »
Jest możliwość  robienia zdjęć kamerą z przodu?? w P 750 albo jakiś program który obsługuje kamerke z przodu?
Jest web camera, ale w p750 nie da się przełączyć na przednią kamerke
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2008, 18:09:28 wysłana przez kajetanpg92 »

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 21, 2008, 18:38:41 »
Dobra panowie, skasowałem 80% wiadomości w tym wątku. Do obrzucania się błotem macie PW, za każdą kolejną wiadomość w tym stylu będę nagradzał ostrzeżeniem.

Kolega kajetanpg92 ma takie życzenie żeby robić zdjęcia kamerą przednią; dlaczego - jego sprawa.

*

Offline szqudii

• **
  • 181
  • Sprzęt: HTC HD 2
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 21, 2008, 23:07:40 »
Wideo rozmowy działają u mnie w erze w obie strony, wystarczy że jestem w zasięgu 3G i najadę na kontakt i przytrzymam przez kilka sekund zieloną słuchawkę i już mam wiederozmowę.

Kiedyś bardzo dużo się naszukałem programu do robienia zdjęć przednią kamerą i nie znalazłem, może nie ma a może jest dobrze schowana :)
Może to głupie zastosowanie ale w samsungu moja koleżanka przedniej kamerki używa jako lusterka do poprawienia fryzury, można by i w taki sposób wykorzystać ją byle by można było wyświetlać obraz z tej kamery na całym ekranie.
Przygoda z Windows Mobile... | Mio A701 | Asus P526 | Asus P750  | HTC Touch PRO | HTC HD 2 ... będzie Windows Phone od HTC ;)

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 26, 2008, 13:53:35 »
wideorozmowe mozesz tez z ksiazki telefonicznej zrobić.  wybierając "menu" => video call (lub też w przypadku polskiego menu połączenie video)