Witam!
Kupiłem niedawno ASUSA P750 z allegro z ANG. menu. czytam instrukcje i zauwazylem ze brakuje paru istotnych dla mnie funkcji w menu, tak jak w temacie Kurier Pozycji, New Station, WorldCard Mobile.
W serwisie ASUSA powiedzieli mi zebym zrobil hard reset (joy w gore+reset) ale nic nie dalo, w sumie dzwonilem tam chyba 5 razy i za kazdym razem mowili zebym uaktualnil oprogramowanie ze strony
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P750 , ale niestety zadne mi nie pasuje z działu firmware i pisze ze nie mozna zainstalowac ROM z tego regionu. Jeden gosciu powiedzial zebym wgrał łatke dla Litwy, bo to podobno jest model sprzedawany na terenie Litwy ALE TAKIEJ NIE MA, następnym razem usłyszalem ze łatka Brytyjska bedzie pasowała. Żadna nie pasuje. sciagalem tez Ukraina, Rosja i nic, wiec postanowilem napisac pierwszego w zyciu posta i zwrocic sie o pomoc do bardziej doswiadczonych ludzi, bo moze ktoś miał podobny problem jak ja...
Czytnik wizytówek otwiera sie normalnie, ale niestety nie mozna skanowac, bo na wyswietlaczu nie pojawia sie odpowiednie miejsce ktore trzeba wcisnąc.
Prosze o pomoc, bo naprawde wykozystalem chyba juz wszystkie mozliwosci, pol dnia siedzialem i czytalem rozne fora i patrzylem w google ale nie trafiłem na nic pomocnego.
Pozdrawiam!