jestem coraz bardziej zadowolony z wyboru p750, zadnych zwisow, wszystko dziala...
co do predkosci netu, to chyba duze znaczenie ma nadajnik...dzis nadajnik w poblizu ktorego sie znajduje padl na jakas chwile bo nie dziala transmisja GPRS na 2 niezaleznych urzadzeniach...byc moze dlatego odebralem lub odbieram p750 jako troszke wolniejszy od m700...
tak, czy owak testuje nadal....
testy wykazaly, ze to raczej wina lokalnego nadajnika...
uzywalem skype po edge i jakotako chodzil....
sprzet bardzo fajny i narazie kompletnie nie zauwazylem nic zlego mimo, ze ma tylko 64 RAMU...
Napisane: Marzec 07, 2008, 23:14:11
bije sie w piers !!!! w pracy mamy plusa z kartami ok. 3 letnimi i nie idzie zmienic pin-u!!! 
widac ja mam stara orange'a abonament (chyba ponad 4 lata) i idzie. czyli w nowszych kartach nie idzie zmienic kodu pin. 
ciekawe w jakim celu zrobili taka motke
? 
raczej nie chodzi o rok wydania sima...ja mam 10 letnia karte ery i tez sie nie da wylaczyc pinu
Mam pytanie:
w info o systemie mam informacje :
Wersja radia: V4.5.4-PP co to jest?

po kilku dniach uzytkowania dostrzegłem tylko 1 wadę urzadzenia, która niekoniecznie będzie dostrzeżona przez innych-mianowicie glosnik do rozmow telefonicznych (ten z przodu) podczas "glosnych" rozmow wpada w jakkby rezonans. bylem dzis w sklepie , w ktorym kupilem p750, zeby ewentulanie to zareklamowac, ale niestety sprawdzilem tez nowy egzemplarz w sklepie i mial to samo...wniosek- ten typ tak ma. trudno powiedziec, czy to jest wada samego glosniczka, jego budowy , a moze to problem software i to ono powoduje ow wg mojego ucha rezonans...
oczywiscie prosze sie nie przestraszyc tym co pisze- np w sklepie nikt opisywanego przeze mnie efektu nie slyszal, co sugeruje, ze to zalezy od wrazliwosci ucha...oczywiscie nie jest to rezosnans, ktory przeszkadza w rozmowie- absolutnie nie...jest to odczucie subiektywne...
poza tym urzadzenie naprawde super- jestem 100 krotnie bardziej zadowolony od poprzeniego etena m700, ktory mimo posiadania bajerow typu wysuwana klawiatura byl wg mnie sprzetem ogolnie niedopracowanym...
a co do opisanego problemu wyzej, to jest on niczym w porownaniu z poglosem wystepujacym w moim m700 i byc moze dlatego moje ucho jest przewrazliwione....