Asus p750 rozpoznawanie wizytówek

• 6 Odpowiedzi
  • 794 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Asus p750 rozpoznawanie wizytówek
« dnia: Marzec 21, 2009, 18:37:02 »
Witam
Po zainstalowaniu sorga 0.22 zdałem sobie dziś sprawę że już nie posiadam programu Asusa do rozpoznawania wizytówek. I Tu mam DO Was gorącą prośbę:
-Pamiętacie jak się nazywa ten program, możecie sprawdzić u Siebie jak macie oryginalny soft.
-Jest jakieś miejsce gdzie ten program można zdobyć??Szukałęm na płytach os asusa ale tam go nie ma.

filip

*

Offline DRIFT-R

• 712
  • Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej..
Odp: Asus p750 rozpoznawanie wizytówek
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 22, 2009, 01:57:08 »
Program nazywa sie WorldCard Mobile.... jest po internecie ale jest to płatny program

PS. Jest już dział specjalny dla ASUS P750
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 01:58:56 wysłana przez DRIFT-R »
MIO 336/ACER N50/ACER N50P/ASUS A730/MIO A701/HP 6515/SPV E650/HTC TOUCH/ASUS P525/HTC TOUCH/HTC TOUCH DUAL/HTC TyTn II Kaiser/HTC TOUCH PRO/ASUS P552/Asus P750/LG KS20/ASUS M530W/HTC VOX/DIAMOND/HD2/FLYER/DESIRE Z/ONE V/HOX(wkrótce) - moja historia z PDA

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 22, 2009, 22:53:09 »
Dzięki za odpowiedź. Obie informacje są bardzo cenne i pomocne!

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 23, 2009, 13:15:01 »
biblak- moja rada: z tego co czytalem wersja angielsska ma problemy czasem z rozpoznawianiem pl znakow itp itd.
wiesz jak ci sie uda to poluj na polska wersje tylko i wylacznie.

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 23, 2009, 15:32:14 »
Dzięki Re
Podobne opinie czytałem na forum w zakładce HTC, ściągnąłem wczoraj jakaś wersje (chyba eng) i po zainstalowaniu otwiera się w małym okienku (1/5 wyświetlacza) telefon sie zawiesza i koniec...wywaliłem (przypominam że ma sorga 0.22). Jak znajdę coś lepszego to się odezwę. Chodzi oto że ta polska wersja jest trudno dostępna, trzeba skopiować pliki języka i wkleić bezpośrednio do katalogu Windows na pda. Ale najpierw muszę mieć wersję poprawnie działająca...

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 23, 2009, 16:43:53 »
Dzięki Re
Podobne opinie czytałem na forum w zakładce HTC, ściągnąłem wczoraj jakaś wersje (chyba eng) i po zainstalowaniu otwiera się w małym okienku (1/5 wyświetlacza) telefon sie zawiesza i koniec...wywaliłem (przypominam że ma sorga 0.22). Jak znajdę coś lepszego to się odezwę. Chodzi oto że ta polska wersja jest trudno dostępna, trzeba skopiować pliki języka i wkleić bezpośrednio do katalogu Windows na pda. Ale najpierw muszę mieć wersję poprawnie działająca...
a to dziwacznie, wyglada to zupelnie jakby program uruchamial sie w qvga nie na full screenie

« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 23, 2009, 21:06:49 »
Dokładnie...
Ale spodziewałem się takiej możliwości - ktoś o tym pisał nie pamiętam czy na XDA de.... czy na tym forum.
Jak Będę miał chwilę wolnego to jeszcze będę próbował-ale po każdej nie udanej instalacji asusa traci na osiągach - wydaje mi się że wycieka szybciej ram. Jak Już w końcu uda mi się skompletować wszystkie potrzebne programy to zrobię HR...a właśnie i tak zrobię to wczoraj zauważyłem że obudowa znowu pękła...