Ja zrobiłem dokładnie to samo, znaczy nie dokładnie ale prawie

Mam E51 i jako telefon, wreszcie Nokia stanęła na wysokości i zrobiła dobrze działający sprzęt (o szybkość chodzi),
a P750 kupiłem trochę dla zabawy, sprawdzenia co też Asus obiecując naprawdę prezentuje no i potwierdzam
słowa przedmówcy. Myślę, że nie będę miał problemów, by go sprzedać, bo kupiłem w Komputroniku w cenie hurtowej,
a do tego mam od dawna lezącą AM EU, która mnie nie kosztowała (gratis z Komputrona), więc jak wywalę cenę
w komplecie, to nabywca gwarantowany w ciągu godziny

Jako całość, rzeczywiście sprzęt z wysokiej półki, żadnych zastrzeżeń do obudowy, jakości wykonania,
soft to rzecz względna, bo przecież to M$

. Jest kilka niedoróbek, właśnie wspomniane T9, bez możliwości całkowitego
wyłączenia (a może my nie wiemy jak?

).
Standardowo Asus rozpieszcza wyposażeniem, kpl. ładowarek, porządny uchwyt, pokrowiec (mógł by być nieco lepszy),
słowem nic więcej nie trzeba, kupujemy i tylko używamy. Z drugiej zaś strony, za cenę, jaką trzymają, zupełnie normalnym
jest to właśnie kompletne wyposażenie, więc radość umiarkowana.
Po pierwszych trzech dniach stukania przyznaję, żadnych niepokojących objawów, zwisów, resetów, AM działa bez zająknięcia,
płynność aplikacji bez problemowo, jako tel. też nie budzi moich zastrzeżeń. Wypróbowałem chyba wszystkie możliwe
opcje z video rozmową włącznie i jestem zafascynowany widokiem z kamery rozmówcy z drugiej strony, mega bajer