Witam bardzo serdecznie (mój pierwszy post na forum),
stałem się szczęśliwym (jak dotąd) posiadaczem P750, ale równocześnie stałem się posiadaczem kilku pytań :-)
1. Czy instalując poprawki ze strony asusa muszę się liczyć ze stratą wszystkich danych? (tylko poprawki, aktualnie 2.. chyba)
2. Czy mogę na sprzęcie kupionym oryginalnie z językiem polskim zainstalować wersję angielską systemu? Poza problemem ze ściągnięciem ROMu angielskiego muszę uważać na coś jeszcze? Nie lubię polskich wersji oprogramowania - albo długo czekasz na poprawki, albo beznadziejne tłumaczenie, albo część opcji jest w dzikich językach np: mam w opcjach wifi "impostazione" - rdzennie polskie słowo używane przez piasta Kołodzieja.
3. Zabawa z rejestrem w wm wygląda tak samo jak w jego starszych braciach np. zmiana funkcji i opisu lewego klawisza funkcyjnego na ekranie today jest banalnie prosta. Czy jest jakaś gałąź rejestru (co jest raczej nie możliwe), której lepiej nie dotykać w tego typu urządzeniach? Może jest coś czego hard reset nie poprawi? :-)
4. Czy jest taki plik, którego skasowanie spowoduje brak możliwości zrobienia hard resetu? Chodzi mi o to, że grzebiąc w systmie mogę spieprzyć boo'twanie urządzenia od zera. Jest taka możliwość?