ASUS P750 i pamieć?

• 4 Odpowiedzi
  • 2746 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ncc74656

• 261
ASUS P750 i pamieć?
« dnia: Kwiecień 12, 2008, 18:49:32 »
Witam,
Planuje zakup telefonu i zastanawiałem się nad ASUSem P750. Wcześniej miałem tylko pocket pc iPaq hx2490. Ze względu na małą ilość pamięci chciałbym spytać kogoś kto miał styczność z tym urządzeniem czy jest możliwe używanie np. automapy i telefonu w tym samym czasie? A może jest możliwe wyłączenie zbędnych programów żeby oszczędzić troche pamięci?

Ewentualnie może ktoś mógłby polecić mi inne urządzenie o podobnej funkcjonalności i cenie?

Pozdrawiam,
Łukasz
Never underestimate the power of stupid people in large groups

*

Offline awatar

• 316
  • Sprzęt: P750, SE XPERIA Arc
Odp: ASUS P750 i pamieć?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 13, 2008, 21:09:42 »
Można wywalić co nieco z Autostartu (szczególnie Asus Launcher) i wystarczy to do normalnego działania AM.
Bez tego też chodzi AM i tel, ale uruchomienie dodatkowych aplikacji już przymulało urządzenie.
Wywaliłem Asus Launcher i Call Filter, za to chodzi SPB Mobile Shell 2 i wszystko pięknie działa.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 22, 2008, 23:40:50 »
Witam
Dla mnie P750 to bomba, automapa ,telefon, smsy i internet działa lux w tym samym czasie. Jestem zadowolony jak chyba z żadnego urządzenia nie byłem. 
Pozdrowienia

*

zagiel998

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 23, 2008, 21:33:33 »
 :ok: :P :ok: :P :ok: :P
nawet się nie zastanawiaj bierz i działaj mam p750 4 gb katra auto mapa europy i zaiwania aż miło polecam naprawde warto

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 29, 2008, 22:23:23 »
Też bym się nie zastanawiał. To swietny telefon, nieduzy i lekki jak na smartphona, a ma wszystko czego potrzeba i to na naprawde wysokim poziomie. jesli chodzi o ram to w sprawnym nim zarzadzaniu bardzo pomaga w asusie programik Auto Clean, ktory zamyka programy i pomaga w latwy sposob ominac wade WinMob, ktora powoduje ze nacisniecie X w prawym gornym rogu nie zamyka programu tylko go minimalizuje. dzieki temu nie ma problemu z zamala iloscia ramu. pozdrawiam