autora wątku proszę o zaktualizowanie postu nr.1 do wersji finalnej tłumaczonej Yota Contacts.Dzięki Panowie,świetna robota!Admini mają szczęście że na tym forum są tacy kolesie,a właściciel forum powinien zastanowić się nad zatrudnieniem kilku z nich na miejsce kilku obecnych adminów których miejsce jest w ..... .Pozdrawiam!
ale do jakiej wersji mam to zaktualizowac, tam mam zamieszczona ostatnia i na razie jedyna wersje jaka zrobilem, jedyne co moge dodac to tylko jeden plik ze zmodyfikowana skórką przez bieskiego, z ta ktora przerabial dla mnie, nic innego nowego nie zrobilem jeszcze, bylem innymi rzeczami zajety, a na xda ostatnio nie zagladalem, ale chyba tam nic nowego nie wyszlo,
Napisane: Luty 05, 2009, 01:28:47
Wgrałem Yote Telefon PL z pierwszego postu na mojego Daimonda lecz nadal mam cały program po rosyjsku. Jak zmienić żeby był polski?
nie wiem jak to mozliwe, gdyz ani telefon ani kontakty nie zawieraja jezyka rosyjskiego w sobie, jest tylko polski i angielski, ale standardowo jest ustawiony polski, musi byc po polsku innaczej nie widze