Zmiana klawiatury ekranowej

• 3 Odpowiedzi
  • 847 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zmiana klawiatury ekranowej
« dnia: Listopad 16, 2009, 17:40:43 »
Witam mam Windows Mobile 6.1 i SPV M1000 ,mój problem polega że nie można pisać na klawiaturze ekranowej bez rysika i mam prosi be,

Jak zrobić by mieć takie klawisze ??

http://i39.tinypic.com/2hrcrvb.jpg

*

Offline orzo

• 1042
Odp: Zmiana klawiatury ekranowej
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 16, 2009, 17:56:16 »
postaraj się sam zawsze znaleźć..  :ohreally: jest wiele klawiatur ekranowych.. Resco Keyboard, FingerKeyboard, SPB..... , EzInput... wystarczy zapytać gÓgla.  :P
Mio P560 -> Toshiba G900 , iPod touch 2g -> Samsung Galaxy S2

*

Offline zstefaniak

• 23
    • Mój  Chomik
  • Sprzęt: Asus P535
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2009, 18:16:50 »

*

Offline margrass

• *
  • 85
  • Sprzęt: Leo Zawodowiec
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2010, 19:41:56 »
(..)wystarczy zapytać gÓgla.  :P

nie wiem czy Wy czerpiecie satysfakcje (rośnie wam w dumę ego, doznajecie spełnienia intelektualnego) pisząc te durne teksty typu: "zapytaj google, wystarczy poszukać, szukanie nie boli..."? od tego jest forum i ludzie chcący pomóc (innych to nie dotyczy), jakby tak każdy odsyłał każdego to by nie powstawały fora i nie było by w czym szukać... tak więc bezsensowne nabijanie sobie liczby napisanych postów tekstami tego typu niczemu nie służy i w przeciwieństwie do np. tego topica obciąża go niepotrzebną/zbędną liczbą wpisów, które powinny być od razu kasowane przez moderatorów.

p.s. sorry za OT, ale im więcej tego typu komentarzy to może się w końcu skończy linczowanie tych co nie mogli znaleźć, a nie bali się zapytać...
Pozdrawiam
margrass

LEO Storm v.1.2.9 Full@Radio: 2.10.50.08_2