0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Witam.Popełniłem swoją pierwszą łatkę spolszczającą. Ze względu na prostotę operacji i użyteczność programu wybór padł na znany i lubiany program Magic Button.link tuBędę wdzięczny za sugestie.Może się komuś przyda.Łatka spolszcza WYŁĄCZNIE wersję 2.0 (build 51023) programu.
Witam.Przekopiować plik mbutton.exe z PDA na PC-ta. Uruchomić łatkę w tym samym katalogu, w którym jest mbutton.exe. Skopiować zmodyfikowany plik z powrotem.
Owszem też mi nie za bardzo pasuje to "Usuń". Ale jeżeli ktoś byłby w stanie wymyślić pięcioliterowy odpowiednik słowa "Close", to byłoby fajnie. Niestety ta część jest zawarta w kodzie programu i jest tam tylko tyle 10 bajtów miejsca. Pewnie dałoby się to jakoś przeskoczyć ale wymagałoby to głębszego wgryzienia się w kod. Chyba szkoda zachodu.
Panowie ja mam Magic Buttona ale nie wiem jak wejść w ustawienia tego programu. Szczerze to myślałem, że tam nie ma co spolszczyć bo przecież program działa tylko jak ALT+TAB
Cytat: tomaszkap w Wrzesień 13, 2007, 09:47:16Panowie ja mam Magic Buttona ale nie wiem jak wejść w ustawienia tego programu. Szczerze to myślałem, że tam nie ma co spolszczyć bo przecież program działa tylko jak ALT+TAB Przy włączonym/aktywnym programie Magic Button naciśnij i przytrzymaj rysik w prawym górnym narożniku ekranu. W środku górnej części ekranu pojawi Ci się ikonka domku. Naciśnij i przytrzymaj rysik na tej ikonce. W ten sposób wejdziesz do menu Magic Button.