Taką ofertę otrzymałem
plan taryfowy Nowy Pakiet dla Firm 220
zobowiązanie miesięczna 220 złotych netto
aneks na kolejne 24 miesiące bez aparatu telefonicznego
rabat na abonament 30% na 24 miesiące
usługa "Tanio do Wszystkich" na 12 miesięcy za 17 zł netto (usługa ta obniża koszt połączeń w kraju do wszystkich sieci do 20 gr/min, (oprócz Play))
złotówki z tego pakietu można wykorzystać zarówno na połączenia w kraju jak i połączenia międzynarodowe oraz połączenia w roamingu
możliwość ulepszenia pakietu o dodatkowe usługi (pakiet e-mail, bezpłatne numery w sieci, wybrane kraje itp.)
niewykorzystane złotówki przechodzą na 6 kolejnych okresów rozliczeniowych i są wykorzystane jako pierwsze w kolejności
Abo wziełęm ten większy skoro i tak dawali rabat.
Mało tego miałem podobny numer jakiś czas temu z innym numerem, ja go nie użytkuję więc zanim się połapałem to 3 msc jeszcze abo działał na starych zasadach.
Nie twierdze że jestem wszechwiedzący i też się mylę, mam sklerozę i lubię zaspać na wyznaczoną godzinę, ale staram się to prostować w możliwe jak najszybszy sposób, a nie jeszcze kazać pisać klientowi pisma z reklamacją.
Nic mi się nie wydawało bo wyraźnie wszyscy konsultanci co dzwonili mówili właśnie o nowym okresie rozliczeniowym a nie od czasu zakończenia umowy. Mało tego dzisiaj Pani potwierdziła tą opcję. Rzecz działa się w Sz-nie na Kilińskiego.