Jak już wspomniałem wrzuciłem sobie wczoraj L1, jak zwykle "cenka" mi nie opadła bo tak szczerze mówiąc nie było ku temu powodu ( generalnie odnoszę wrażenie, że modyfikacje tych romów mają charakter faceliftingów i mają na celu jedynie ustabilizowanie ROM-ów, ktore i tak jakoś specjalnie dręczące nie są ). Jeśli chodzi o ścisłość to nie miałem już
żadnych problemów w przypadku ROMu K5 i L2. Przy L1 pojawił się u mnie natomiast problem z transmisją danych - połączenie niby było ale jakby się zawieszało, trzeba było rozłączyć i ponownie je uruchomić aby móc sie łączyć. Być może powodem było to, że zrobiłem niekompletnego flesh'a ( skorzystałem z OCTANSMini i "flesznąłem" jedynie .mst i .csc, bez phone ). W związku z tym, że szału nie było a wręcz pojawił się mały problem powiem krótko:
wracam do IL2 i...na ten rok mam juz dość

( no, chyba że...

) święta idą a ja się jakimiś pierdołami zajmuję zamiast normalnie, bezproblemowo, zgodnie z przeznaczeniem i potrzebami używać NAJLEPSZEGO TELEFONU NA ZIEMII

( w końcu nie ma problemów z różową plamą na zdjęciach, przyciskami, plamami na wyświetlaczu, wysyłaniem SMS-w, tym:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=151473.0, nagrywaniem rozmów i uzyskaniem dość sporego kredytu na jego zakup, itp.

).