0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
... a jesli nie to jak backupowac i co backupowac?Piotrek
Cytat: PiotrekRSA w Luty 25, 2010, 08:10:54... a jesli nie to jak backupowac i co backupowac?Piotrekm.in. kontaktów, smsów, terminów i zadań. Wszystko przechowywane jest na serwerach MS
http://www.hcsl.pl/2010/02/wyciek-microsoftowy-poradnik.htmlHave a good day
My Phone na liście nie ma. Poza tym nie mam kontaktów z mafią, nie jestem dilerem ani sutenerem więc nawet gdyby MS podglądał co do nich wysyłam to i tak mam to głęboko w poważaniu
Cytat: Klusek w Luty 25, 2010, 21:50:51My Phone na liście nie ma. Poza tym nie mam kontaktów z mafią, nie jestem dilerem ani sutenerem więc nawet gdyby MS podglądał co do nich wysyłam to i tak mam to głęboko w poważaniu Może ty nie jesteś, ale któryś z dilerów czy sutenerów może mieć twój tel, mógł go nawet kiedyś przez pomyłkę wybrać i już stajesz się podejrzanym. I inwigilowanym.
My Phone na liście nie ma. Poza tym nie mam kontaktów z mafią, nie jestem dilerem ani sutenerem więc nawet gdyby MS podglądał co do nich wysyłam to i tak mam to głęboko w poważaniu Peace
Więc tak czy siak stajesz się stajesz się obiektem zainteresowania organów ścigania. Jaką więc różnicę robi Ci czy dane o Tobie czerpią np. serwerów MS czy chociażby z przeglądania Twojej prywatnej poczty?