0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
IL5.. pierwsze opinie.. wciaz sa wycieki pamieci podobno mniejsze ale sa..
Nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku....
Cytat: koart w Grudzień 21, 2009, 08:48:46IL5.. pierwsze opinie.. wciaz sa wycieki pamieci podobno mniejsze ale sa..Nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku, nie będziesz już instalował nowych romów w tym roku....
fix tak samo szybko jak na L2
testuje już przez 5 godzin,żadnej zawiechy,baterii ubyło 6% chyba w normie
Jesli są to mi narazie nie przeszkadzają, mam teraz wolnych 56M
Testował ktoś może WM 6.5.3?
jednak wgralem. czort mnie podkusil. troche sie pobawilem, mialem 94 mam 69 proc baterii
WitamJestem nowy, dokładnie przestudiowałem wasze posty i zdecydowałem się na wgranie najnowszego od Sekanego , O2 nabyłem w Orange i to był mój pierwszy flasz, telefon w porównaniu z brandem po prostu ogień, nie ma opóźnień jest bardzo czuły, wolnego RAM 57, czy są wycieki jeszcze nie wiem, będę monitorował, ale chodzi naprawdę szybko. Szacun dla Zygzag za tutorial na temat flashowania
Cytat: blues55 w Grudzień 21, 2009, 20:32:14jednak wgralem. czort mnie podkusil. troche sie pobawilem, mialem 94 mam 69 proc bateriino to kiepsko.. a jak u Ciebie z pamiecia i powidz co Ci sie podoba..
Cytat: ewcorek w Grudzień 21, 2009, 21:38:16WitamJestem nowy, dokładnie przestudiowałem wasze posty i zdecydowałem się na wgranie najnowszego od Sekanego , O2 nabyłem w Orange i to był mój pierwszy flasz, telefon w porównaniu z brandem po prostu ogień, nie ma opóźnień jest bardzo czuły, wolnego RAM 57, czy są wycieki jeszcze nie wiem, będę monitorował, ale chodzi naprawdę szybko. Szacun dla Zygzag za tutorial na temat flashowaniaPo wgraniu auto mapy złapał fixa z zimnego startu w 15 sek, wcześniej 3-5 min, dodatkowo przesunąłem go z pod okna na środek pokoju 3m od okna i ciągle pokazuje ze ma sygnał co prawda tylko 2D ale wcześniej tego nie było, telefon po kilkunasto minutowej zabawie stracił 7 mega pamięci i teraz po zamknięciu wszystkich programów pokazuje 49 mega wcześniej 57.
Spada do 32 MB i tak już zostaje. Dla mnie osobiscie jest to mniejsze zlo niz bateria ale cóż, wyświetlacz WVGA swoje zużywa.
Witam.Możecie się wypowiedzieć czy dobrze fleshowałem O2 jeżeli w Mojej pamięci zostawiło wszystko co miałem przed tym wgrane,nie usunęło programów,muzyki,AM też chodzi .O2 w ustawieniach urządzenia pokazuje że jest PDAIL5 CSCIL5.
no przeciez masz IL5 wiec jesli ta wersja flashowales to masz dobrze.. po prostu nie sformatowalo Ci pamieci i dobrze
Ciekawa, acz niepotwierdzona wiadomość na modaco ( http://www.modaco.com/content-page/293492/secanys-i8000-wm65-rom/page/3320/# ) - czy IL5 zawiera przeportowany Work mode z Omnii Pro??? Poprosiłbym o ewentualne potwierdzenie
Ja tam zostaje na wm 6.1 po 10 dniach mam ponad 80 MB wolnej pamieci bez resetu