Fakt jak jest po formacie mam 75mega po zabawach zostaje mi 69 ale już poniżej nie schodzi .Mały ubytek to raczej normalka .Z moich porównań z innymi markami jest tak samo Htc Asus też gubi perę maga ramu po krótkiej zabawie zaraz po formacie
Gdyby to dotyczyło romu z Windows Mobile 6.1 to bym uwierzył, ale WM6.5? I nie chodzi o to, czy reklamujesz swój sprzęt czy nie, jesteś zadowolony to spoko, powiem więcej - nawet mnie to cieszy

Po przerobieniu wszystkich możliwych romów z WM6.5 od Samsunga (nie wrzucałem niczego z domowych kuchni) efekt zawsze był ten sam, po ok 3-4 dniach nie można było już np. otworzyć linka z poziomu moTweeta z powodu zbyt małej ilości pamięci. To był główny powód powrotu do romu z WM6.1 gdzie nigdy nie miałem takich problemów - zresztą rom H5 wrzuciłem w ubiegły piątek i po konfiguracji jeszcze nie restartowałem telefonu, czyli biega już 8 dzień a wolnej pamięci ciągle 68MB

na noc poprostu wyłączam,śpię wtedy lepiej a i omnia nie skarży się na wycieki pamięci
Po co wyłączać jeśli można:
a) wyciszyć
b) wyłączyć moduł GSM (fly mode)
W obu powyższych przypadkach masz w pełni funkcjonalny smartphone już po max 10sek