W Polarisie ładowarka podróżna była 1A a podłaczony do kompa ładował mi się dość szybko ale tak szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem na to większej uwagi.
Napisane: Listopad 24, 2009, 16:56:41
Wczora z wieczora po 4 rozmowach ( ok. 6 minut ), 3 smsach, 20 minutach navi, ciagle właczonym BT pokazywał mi 38%. Postanowiłem ją więc dojechać. Pobawiłem się przy tym z 20 minut ustawieniami AutoMapy, przerzuciłem 150MB MP3 z karty na moją pamięć i dobiłem WiFi "sznupiąc" w necie lekko ponad pół godziny. Przy 10% telefon powiadomił mnie o słabej baterii, ekran już nie regulował jasności tylko pracował na najsłabszej. Kiedy po ok. 5 minutach pokazało się 5% wyłaczyłem wszystko i przez następną godzine telefon na czuwaniu zszedł do 4%. Jako że zbliżał się czas snu ok. 22.30 podałem Omnii kolację i poszedłem spać. Tak mniej więcj przedstawiała się żywotność aku w moim telefonie w przeciągu dwóch dni od 7.30 dnia I do 22.30 dnia II. Jak u Was?
[/quote]
U mnie kiepsko dlatego zmieniełem na IJC z radiem IJ4. Zobaczę, może będzie lepiej. Pytanko - czy masz włączony x button ? Po ja wysznupałęm, że to może być problem z wyciekiem pamięci i prawdopodobnie ta opcja nie jest dopracowana przez Samsunga.