Ja nie prorokuje tylko stwierdzam fakty. Wczoraj odłączyłem fona z ładowarki ok. 9.30, po tym czasie wysłałem 5 SMS, przeprowadziłem jedną krótką rozmowę i o 18-ej pokazywało mi 98%. Postanowiłem jednak nie już ładować - dzisiaj o 7.30 odłaczony od ładowarki, cały czas BT. Zobaczy się co dalej.
chyba nie lapie, tak to napisales ze juz sam nie wiem.. przy stanie 98% ladowales baterie czy jej nie ladowales?
Fakt, w ostatnim zdaniu namieszałem

Postanowiłem juz nie ładować od 7.30 - o tej godzinie było 100% po całonocnym ładowaniu.
Oczywiście sflaszowałem cały zestaw z pakietu IK5 ( eboot, multicsc, movinand, phone )
Napisane: Listopad 23, 2009, 21:47:34
Postanowiłem jednak już nie ładować - dzisiaj o 7.30 odłaczony od ładowarki, cały czas BT. Zobaczy się co dalej.
Godzina jest jaka jest, telefon od wczoraj od 7.30 nie ładowany, zasięg mieszany E/3G ( auto, częsciej jednak w E ), w tym czasie 10 rozmów ( 13 minut ), 12 SMS-ów, pół godziny pracy z WiFi, 25 minut navi, mail aktualizowany co 4 h, automatyczny backup w nocy, telefon na autojasności, wyłaczaniu ekranu po 30 sekundach a sprzętu po 1 minucie, zabawa w przeglądanie filmów - ok. 5 minut, kilka (-naście?) razy właczany w celu obejrzenia aktualnej godziny i ogóle sprawdzenia czy żyje ( znaczy telefon, nie ja

) i takie tam ( niezbyt często, może w sumie z 3-4 razy ) przeglądanie zawartości. Coś jeszcze

? Wiecej "grzechów" nie pamiętam. Po 25 godzinach od zakończenia ładowania wskaźnik pokazuje
stan baterii 65%. Dużo? Mało? Oceńcie sami.