Tak ja wlasnie tak sprzwdzalem. I jesli wymienili ci tylko panel dotykowy to odrazu mowie ci ze dalej bedzie nieszczelny. Juz 2 razy mi wymieniali i ciagle to samo. Dzis kontaktowalem sie z SAMSUNGIEM i trzeba wymieniac panel dotykowy i caly LCD, znaja problem i wiedza ze byla wadliwa seria. Tylko ja teraz tocze proces z serwisem gdyz nie chce mi dalej naprawiac. odmawiaja tlumaczac sie ze ostatnia naprawa byla zrobiona zgodnie z wytycznymi samsunga. Samsung kazal wymienic FOLIE KLAWIATURY co dla mnie jest smieszne. Poprostu olewaja klienta. Bo na infolini mowia ze panel trzeba wymienic i LCD a serwisowi kaza wymienic Folie klawiatury. Teraz serwis mowi zebym ja na pismie dostal wytyczne od samsunga a samsung mnie nie wysle tylko serwisowi jak wystapi o takie wytyczne. I kolo zamkniete. Juz mam dosc, pisze jutro pismo do radia zet i gazety no i do dzialu reklamacji samsung. Aha i jeszcze udam sie do rzecznika praw konsumenta. Poprostu mam dosc 5 miesiac mecze sie z tym
ODRADZAM WSZYSTKIM SERWIS CCS w WARSZAWIE NA ULICY TANECZNEJ 18C. Zero profesjonalizmu a obsluga zenujaca. Zachowali sie jak "majstry" z targowiska. Sprawe naglosnie odpowiednio w mediach bo nie zostawie tego tak
@pepelodz
Nie dzwoń na infolinię tylko wysyłaj maile. Kobieta na infolinii jest ustawiona na tak, dziękuję, dowiem się (szkoda czasu, pieniędzy i nie masz śladu po rozmowie). Napisz im maila, że samsung prosi o ich odezwę (i kopia do samsunga). Jest w ccs normalny facet Adrian Kurzępa, który odpisuje na maile w czasie rzeczywistym i wie co można zrobić. Oni też potrzebują podkładki do dyskusji z samsungiem. Rozumiem, że jesteś wku.... (zdenerwowany) - wiem coś o tym bo walczyłem z toshiba (G900) (i to mocno skutecznie) ale zachowaj zimną krew.
Ja mam bardzo dobre doświadczenia z ccs - (nie z infolinią bo nie mam czasu wisieć na słuchawce w oczekiwaniu na połączenie). Są szybcy i naprawiają (zgodnie z zaleceniami producenta) a jeśli masz uwagi to z w/w wymienionym facetem ustalisz komu i co wysłać żeby zrobili tak jak chcesz.
Zrobiłem post - rzekę, żeby nie przeginać jeśli chcesz pisz na PW - pogadamy (funkcjonuję od wczesnego południa) - i chętnie pomogę (w miarę możliwości

)
DLA MNIE CCS JEST O.K.
Ja dziś swojego oddałem na Nowogrodzka 22 w warszawie za klika dni przedzonie do nich i zobaczymy, bede dawal znac jak cos bede wiedzial wiecej. Ja podalem info o dostającym sie kurzu oraz ze problemy z softem bo mam badziew orange moze wgraja najnowszy samsungowy 
Tak mi się dziwnie wydaje, że oddałeś właśnie do ccs (jeśli punkt nazywa się HB OFFICE). Oni tylko przyjmują a fon jedzie na Taneczną...
Dobrze zrobiłeś - to dobry serwis (i nie mam u nich etatu

)