po pierwsze ciezko o jakies sensowniejsze programy, pozatym strasznie ogranicza ten sprzet "poziomy wyswietlacz" gdzie po dzis dzien nie udalo mi sie zainstalowac softu ktory rzekomo mial mozliwosc ustawiania pion/poziom, z tego co wiem nikomu sie nie udalo, mam nadzieje ze jestem w bledzie...
1. Sciagamy komplet plikow potrzebnych do zmiany
http://rapidshare.de/files/20929631/register.rar.html2. Potrzebny bedzie oczywiscie kabel USB do naszego ppc (pocket Pc)
3. Program do komunikacji Active Sync np ze stronki Microsoftu
Active Sync
4. Zabieramy sie do roboty
-Instalujemy Active Sync
-Spinamy peceta z ppc kablem USB
-Odpalamy Active Sync
-Ppc samoczynnie połączy sie z PC (na PC uruchomi sie konfigurator polaczenia) a na wyświetlaczu naszego Pocketa pojawi sie infomacja o polaczeniu
-wchodzimy na active sync w zakladke Eksploruj, następnie do katalogu Windows, następnie do autostart (ewentualnie startup)
- do tego katalogu kopiujemy plik o nazwie RegEdit z paczki ktora podalem wczesniej
-kopiujemy plik Modified.reg do kataloglu glownego na ppc (\) lub w jaka kolwiek inna lokalizacje, ale nalezy apmietac gdzie, aby pozniej nie szukac
- resetujemy ppc (soft reset) w zadnym wypadku hard reset poniewaz trzeba bedzie powtarzac wszystko od nowa (hard reset robi sie po wyczerpaniu baterii lub po uzyciu przycisku on/off z tylu obudowy, natomiast soft reset najczesciej jest przycisk z boku z opisem reset)
- po zresetowaniu pojawi sie nam poerwszy ekran inny niz dotychczas, ale po 2 s znika (i wlasnie w tych 2 s musimy na niego kliknac 2 krotnie aby zostal "na wierzchu") bedzie do wybory file-> import
- w import wybieramy wlasnie plik modified.reg i dajemu OK (po prawej na gorze)
- kopiujemy plik showtaskbar.exe do katalogu \windows\startup(autostart)
- po zresetowaniu soft reset pojawi sie nam ekran bialy z file itd...., zamykamy to X , nastepnie wchodzimy w czysty win ce.Net xxx i usuwamy plik RegEdit z katalogu katalogu \windows\startup(autostart) i soft rstet
- teraz mamy dostęp do golej wersji, wszystkich plikow, programow itd.... mozemy rowniez cos instalowac, Automapa, TomTom Navigator, Win comander, gry, programy urzytkowe itd......