DOT 320 nie chce się uruchomić

• 3 Odpowiedzi
  • 694 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 06, 2007, 16:08:54 »
Witam . Jestem tu nowy więc na początek chcę się przywitać. Siemka wszystkim.

Mam problem otórz posiadam palma DOT320 wszystko było ok tzn. działał ale jakiś czas go nie używałem leżał w schowku w aucie po próbie uruchomienia brak jakichkolwiek reakcji podłączyłem go do ładowarki i nic zero reakcji nie włącza się, nie wiem co jest grane czy coś uległo uszkodzeniu czy jest sposób na sorawdzenie tego ? Z góry dzięki za pomoc . Pozdrawiam

*

Offline kwieto

• 2785
Re: DOT 320 nie chce się uruchomić
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 06, 2007, 18:51:24 »
Cytat: "miron_1974"
Witam . Jestem tu nowy więc na początek chcę się przywitać. Siemka wszystkim.

Mam problem otórz posiadam palma DOT320 wszystko było ok tzn. działał ale jakiś czas go nie używałem leżał w schowku w aucie po próbie uruchomienia brak jakichkolwiek reakcji podłączyłem go do ładowarki i nic zero reakcji nie włącza się, nie wiem co jest grane czy coś uległo uszkodzeniu czy jest sposób na sorawdzenie tego ? Z góry dzięki za pomoc . Pozdrawiam

Na gorze forum, na srodku strony jest taka ikonka szukaj.
Poza tym, sprawdz jaki system operacyjny ma ow DOT320, bo zadales pytanie w niewlasciwym dziale

No i DOT320 to nie jest Palm.
Ludzie zazdroszczą ci nie tego, że coś zrobiłeś, ale tego że ci się chciało to zrobić.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 06, 2007, 19:14:31 »
jest na windows ce ale to nie ma znaczenia bo nie mogę go włączyć gdybym miał problem z windą to zadałbym pytanie w innym dziale.

*

Offline ornitolog

• 2466
    • Odkrywczy
  • Sprzęt: Nokia Lumia 630
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 06, 2007, 19:40:05 »
miron_1974 ale problemy z pda na win ce powinny być umieszczane w dale o win ce tak jak palm os w dziale nt. palm osu
po to są te dzialy zeby nie było bałaganu na forum i w łatwy sposób można było cos znaleźć
prosze kogoś z niebieskich o przesunięcie tego tematu do odpowiedniego działu