Casio EG-800

• 5 Odpowiedzi
  • 872 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Casio EG-800
« dnia: Listopad 09, 2008, 19:49:28 »
Witam
Mam pewien problem ponieważ uruchomiłem mojego dawnego palmtopa i po włączeniu wyskakuje mi "aling screen" i taki celownik na który mam klikać. Zawsze po jednej może dwóch seriach włączał się normalnie system ale teraz nic mogę tak klikać i klikać. Dlaczego tak się dzieję ??
A drugie pytanko to czy da się jakoś wgrać nowego windowsa bez użycia kompa znaczy wrzucając wina na kartę pamięci ??
Z góry dzięki za pomoc ;]
Pozdrawiam

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
Odp: Casio EG-800
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2008, 11:43:03 »
Nie da się chyba w ogóle mu wgrać nowego Widowsa. A co do tych Align Screen to oznacza że twój ekran dotykowy był wtedy na skraju padnięcia a teraz po prostu padł do końca.

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2008, 00:23:12 »
nie wiem czy byl wogole nowszy system na tego casio ..... bo nie bardzo rozumiem jaki mialby byc sesn wgrywania systemu na nowo ?!
co do erkanu jak padl to padl przepraszam .. jak ? tzn co sie z nim de facto stalo .. przeciez dziala i jest tzw response a to ze nie daje sie skalibrowac to moze byc przynajmniej kilka powodow  :P

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2008, 00:48:04 »
Cóż ekran padnięty to także ekran który niepoprawnie reaguje na dotknięcia (tak że nie da się go skalibrować)  :ok:

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 11, 2008, 20:56:13 »
ale nadal nie wiadomo co jest przyczyna i bez wiyzty w seriwsie ... nic nie bedzie wiadomo nadal  :wink:

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 11, 2008, 21:10:52 »
do serwisu, myślisz że opłaca się inwestować w naprawę tak starego sprzętu? Koszty pewnie przewyższą jego wartość  ;)