ArtSKey tłumaczenie interfejsu . Lub jakies inne rozwiazanie

• 2 Odpowiedzi
  • 587 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ryssiek

• *
  • 91
  • Sprzęt: x51v , LD-3W
Witam
Jestem nowym posiadaczem Hp Jornady 680 z francusim systemem .. czytalem wiele na ten temat i czesc osob twierdzi ze zmiana jezyka na ang / pol jest nie mozliwe ... jedna osoba twierdzila ze udalo sie jej to :)
Oto wyniki moich prob
1. starsza wersja LE zawiesza mi sys (jakas 2.costam :) )
2. nowsza wesja LE z strony producenta nie tlumaczy interfejsu- jedynie tylko nazwy dni i miesiecy ;)
3. W ArtSKey znalazlem takie cos jak "Built-in mechanism for any screen form translation "on-the-fly". All text in any screen controls (window, menu, tabs etc.) can be replaced with a translation, pre-defined in a special .ini-file. "
No i wlasnie tutaj pytanie czy komus udalo sie tego uzyc ?

*

Offline Kajetan Krykwiński

• 6211
    • Kocham Wieluń: dziennik internetowy poruszający zagadnienia związane z Wieluniem i okolicami
  • Sprzęt: Karton antyków. Albo i dwa.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2006, 18:01:45 »
Tylko poco??? Ja wolałbym się przyzwyczaić do systemu, niż obciążać dodatkowo proca.

*

Offline ryssiek

• *
  • 91
  • Sprzęt: x51v , LD-3W
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 20, 2006, 22:13:54 »
Cytat: "kitor"
Tylko poco??? Ja wolałbym się przyzwyczaić do systemu, niż obciążać dodatkowo proca.

ah ten Francuski ;) akutalnie takie rozwiazanie nauki tego pieknego jezyka uskuteczniam :) po spedzeniu dnia na kombinacjach chyba odpuszczam :) dorobie sobie tylko polskie znaki i jeszcze pytanie czy sie da przerobic AZERTY na QWERTY ?