Witam jestem nowy, mam mediona pna 400 win ce 4.2 net (dostałem za free od kuzyna, bo coś z nim nie tak)
A konkretnie po wcisnięciu guzika wyłącznika na górze, nie wyłącza się tylko przechodzi w stan uśpienia chyba.
ekran i diody się wyłączają, ale sądząc po tym że po wcisnięciu kolejny raz wyłącznika uruchamia się w ułamku sekundy, wydaje mi się że to uśpienie. Trzymanie guzika nic nie daje , nie reaguje wogóle na to. Wyłączam go na razie hard resetem.
Ale to nie jedyny jego problem udało mi się wgrać mu tom toma który jeden dzień chodził pieknie, A w tej chwili wyłącza się po kilku minutach, powód mało pamięci. Próbowałem w ustawieniach zwiększyć dostępna pamięć dla aplikacji, ale bez efektu. Chciał bym go sflashowac, ale znaleźć rom to tragedia, obecna wersja to pna 400 wersja 07, w google nie ma nic albo ja znaleźć nie potrafię. Szkoda mi gps teraz jedynie może mi służyć jako mp3. I mam pytanie czy jest możliwość sflashowania do wersji win ce 4.2 profesional bo ta jest uboga. Wiem że medion to badziew i zbyt wiele z tego nie wyciągnę. mam pc mediona i śmiga ładnie ^^ od roku ponad bez awaryjnie (odpukać)