Nowy Navroad NR460

• 275 Odpowiedzi
  • 93963 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline AdamMie

• 1033
  • Sprzęt: Asus 636N, NavRoad Q1, AM 6.10 _PL
Odp: Nowy Navroad NR460
« Odpowiedź #270 dnia: Sierpień 22, 2010, 20:14:45 »
Czy przed pojawieniem się tej usterki instalowałeś jakiś program?

« Odpowiedź #271 dnia: Sierpień 23, 2010, 00:14:34 »
Nie, właśnie nic nie instalowałem, jak ustawiałem trasę w domu to wszystko było ok, wyszedłem na dwór i nagle przestał działać głos ( nie licząc tego szeptu z głośnika) , nigdzie mi nie upadło, mogłem ewentualnie coś przypadkowo nacisnąć, ale nie mam pojęcia co to takiego mogło być.Będę jeszcze jutro kombinował, może coś mi przyjdzie do głowy, ale jakby ktoś miał jakąkolwiek radę, to każda będzie dla mnie na wagę złota.

« Odpowiedź #272 dnia: Sierpień 30, 2010, 09:45:50 »
czy po instalacji najnowszej wersji do automapy macie jakies problemy?
ja zainstalowalem ja tuz przed wyjazdem na wakacje 3 tygodnie temu i automapa zaraz na poczatku trasy wywalila system
dostalem komunikat windowsa, ze automapa zabiera za duzo pamieci - dalo sie tylko zresetowac urzadzenie

musialem zmniejszyc suwaczkami zuzycie pamieci przez mapy i POI - przed aktualizacja mialem je na max w prawo i nie bylo klopotow
musiale zejsc do 2mb na poi, a na mapy nie pamietam ile MB - suwak do polowy

*

Offline K33

• *
  • 83
  • Sprzęt: wAM: NavRoad NR460, aAM: Nexus7
« Odpowiedź #273 dnia: Wrzesień 02, 2010, 14:08:11 »
K33 możesz podpowiedzieć jak to zrobiłeś?
Przejrzyj ten wątek tak od 7 strony (nie wiem, jak zlinkować konkretną wypowiedź). Jest tam cała moja historia, jak krok po kroku poznawałem tajniki tajemniczości :) Chyba wszystko, co się dowiedziałem, w tym wątku opisałem. :)

« Odpowiedź #274 dnia: Wrzesień 13, 2010, 14:20:43 »
Witam mam pytanie dotyczące najnowszego softu do NR460.
Kupiłem tę nawigację z allegro używaną,  nawigacja była kupiona w lutym 2010 i chciałbym wgrać najnowszy soft który jest na stronie producenta.
U mnie w urzadzeniu aktualnie jest zainstalowany taki soft:
Wersja OS:V1.0.6.6302
Wersja aplikacji: 1.0.0.32Entry_PLKJ_POLISH

A na stronie firmowej jest taki :(dla mojego modelu i z moim numerem seryjnym)
Wersja Systemu Operacyjnego 1.0.5.5902, wersja aplikacji 1.0.0.43.

Czyli z tego wychodzi ze ja mam zainstalowany nowszy system niż na stronie producenta ?
Czy instalować tego softa czy pozostawić to co mam aktualnie wgrane.
Proszę o info bo sie zamotałem :)
Pozdrawiam

« Odpowiedź #275 dnia: Wrzesień 25, 2010, 20:04:55 »
Witam,od prawie dwuch lat jestem posiadaczem NavRoad 460 i jestem z niego zadowolony.Mam jednak takie pytanie.Czy ktoś z posiadaczy tego urządzenie zmienił pulpit na inny?Ja wgrywałem inne pulpity,ale muszę uruchamiać z przycisku nawigacja,albo z poziomu explolera,kombinuję jak wyłączyć ten pulpit ale nie wiem jak to zrobić.Jak ktoś wie to niech napisze.-