...więc oddałeś do naprawy, ponieważ mam taki sam problem, napisz kolego czy ta naprawa cokolwiek pomogła czy po prostu ten typ tak ma? Jeśli pomogła to ile czasu teraz bateria wytrzymuje?
Nie przykładałem się do szukania info w tym temacie ale ten czas jest faktycznie trochę krótki, więc może wypadałoby oddać urządzenie do naprawy.
Odnośnie samego NR360, urządzenie wykonane jest solidnie, nie skrzypi, nie drży w uchwycie, sam uchwyt ma tą zaletę że zasilanie jest podłączane do niego a nie do nawigacji co znacznie ułatwia montaż i demontaż. Przemierzyłem kawał Polski (Mazowsze, Śląsk) z AutoMapą 5.3.0, prowadzi ładnie, przynajmniej w Warszawie nie miałem kłopotu ze skręcaniem tam gdzie był zakaz (AM miała informacje i prowadziła inną trasą - niekoniecznie najłatwiejszą ale cóż wymagać, to jest tylko program).
Po włączeniu sygnał GPS wyłapuje różnie od kilku sekund do nawet kilku minut zależnie od tego jaką ma widoczność nieba i jak duże jest zagęszczenie budynków, korekta trasy również następuje bardzo szybko. Wyświetlacz jest czytelny szczególnie jeśli się wyłączy tzw "pilota" co podaje informacje o prędkości, odległości i takie tam co sobie kto ustawi, i imitację nieba na horyzoncie (mnie osobiście przeszkadza) Windows 5.0 CE w egzemplarzu który kupiłem nie był (chyba) zablokowany, ponieważ bez żadnego kłopotu mogłem zainstalować odtwarzacz filmów (PlayerCE) który do tego działa bezproblemowo

, tylko w zasadzie po co mi on to nie wiem bo filmów w czasie jazdy i tak nie oglądam a poza tym nie do tego celu jest nawigacja

Pozdrawiam